Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

KFC își schimbă meniul din SUA și scoate mai multe produse. Compania vrea să se axeze pe eficiență

KFC își schimbă meniul din SUA. Americanii își pot lua adio de la aripioarele Kentucky Fried Chicken, puiul popcorn, sosului Nashville Hot, limonada cu căpșuni și prăjiturilor cu ciocolată.

Dar, ca să fie clar, rețeta originală a KFC a colonelului Sanders, cu 11 ierburi și condimente, rămâne.

Brandul a trecut printr-o „simplificare a meniului” pentru a crește eficiența, pentru a ușura experiența comenzilor și pentru a permite companiei să se concentreze mai bine pe inovație.

„Este vorba într-adevăr de a livra cele mai populare produse ale noastre perfect de fiecare dată și de a face de fapt loc pentru produse noi”. a declarat directorul KFC SUA, Brittany Wilson, pentru Yahoo Finance.

Schimbările sunt așteptate să se desfășoare pe parcursul lunii viitoare, de la caz la caz, pentru "a face loc pentru această mare primăvară a inovației pe care KFC o are în pregătire".

Articolele au fost eliminate pentru că "nu erau disponibile la scară națională sau că [acestea] nu au crescut neapărat pe un mix de vânzări la nivel național", a spus Wilson.

KFC, în România

Pe piața din România nu au existat discuții despre schimbări. Printre produsele preferate ale românilor rămân aripioarele picante, alături de sosul Glenn, dar și Crispy strips.

Trebuie să amintim că în țara noastră, există și o campanie valabilă pentru cei care comanda acasă sau la birou.

Este vorba despre oferta „Unu` pentru toți” pentru trei și patru persoane.

Varianta de trei persoane conține 1 Real Burger picant / nepicant 210g, 5 Hot Wings 125g, 1 Twister Picant 185g / Nepicant 180g, 3 porții mari de cartofi prăjiți 360g, 3 băuturi răcoritoare 0.5 L, iar varianta de patru persoane conține 5 Crispy Strips® 150g / Strips Nepicanți 150g, 5 Hot Wings® 125g, Twister Picant 185g / Nepicant 180g, 1 Dublu Booster 170g / Dublu Hot Booster 165g, 4 porții mari de cartofi prăjiți 480g, 4 băuturi răcoritoare 0.5 L și un sos la alegere 58 g / 25 g

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE