Gustă
LIFESTYLE
Produsele apicole, cele mai apreciate la Iarmaroc: România este pe locul doi în Europa la producția de miere de albine
Parcul Etnografic din Cluj-Napoca a găzduit în weekend un târg de produse locale tradiționale. Zeci de producători din zonă au venit să-și promoveze mărfurile la acest iarmaroc, printre care mulți apicultori.
TURISM
Bucovina, atracție pentru turiști de Paște: Oaspeții sunt răsfățați de gazde cu preparate tradiționale delicioase
Bucovina este unul dintre locurile cele mai căutate din România în zilele de Paște. Turiștii veniți din țară și din străinătate sunt atrași de mănăstirile din zonă, de tradiții, dar și de mâncare.
ȘTIRI LOCALE
Cozonaci făcuți după rețete tradiționale. Gospodinele din Iași folosesc cinci kilograme de făină pentru aluat
Deși estimările arată că peste șapte milioane de cozonaci vor fi vânduți în magazine de sărbătorile pascale, multe gospodine preferă să frământe coca în mod tradițional. Rețetele sunt păstrate din generație în generație.