Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Restaurantele McDonald's se redeschid treptat în Ucraina

Restaurantele McDonald's s-au redeschis în capitala Ucrainei, Kiev. Mișcarea reprezintă un adevărat simbol al revenirii la normalitate și o dovadă în plus de sprijin după ce lanțul american de fast-food a continuat să plătească salariile angajaților săi pe parcursul celor șapte luni ce au trecut de la izbucnirea războiului.

Cele trei restaurante care s-au redeschis în capitala Ucrainei oferă deocamdată doar serviciu de livrare. Dacă în Ucraina rețeaua de fast-food a hotărât să revină, în Rusia, McDonald's a ales să vândă cele 850 de restaurante ale sale. Acest lucru s-a întâmplat la trei decenii după ce compania a deschis primul restautant la Moscova, devenind un simbol puternic al reducerii tensiunilor provocate de Războiul Rece.

Lanțul de restaurante McDonald's va începe deschiderea restaurantelor treptat, informează șefa departamentului de comunicare a fast-foodului din Ucraina.

"În aproximativ o săptămână, alte șapte restaurante din Kiev își vor relua activitatea, iar apoi se vor deschide și restul restaurantelor din capitală și din diferite orașe din vestul Ucrainei.

Inițial, comenzile vor putea fi efectuate prin intermediul serviciului McDelivery din aplicația Glovo. La începutul lui octombrie, restaurantele se vor deschide fizic și vor fi disponibile atât serviciul McDrive, dar și servirea la masă .În alte orașe, deschiderea restaurantelor va debuta, de asemenea, cu serviciul de livrare, iar apoi clienții vor putea frecventa fizic restaurantele.

Restaurantele nou-deschise vor funcționa conform acelorași standarde de calitate a alimentelor, curățenie și rapiditate a serviciilor ca până acum. În același timp, McDonald's implementează proceduri și protocoale îmbunătățite pentru a lucra în noul context, astfel încât să asigure securitatea angajaților și a clienților.

Restaurantele vor fi deschise între orele 9:00 și 21:00 și vor fi închise în timpul alertelor de raid aerian, pentru ca angajații și clienții să se poată îndrepta spre cel mai apropiat adăpost. În același timp, echipa va livra prompt comenzile deja plătite", a transmis Alesya Mudzhyri, șefa departamentului de comunicare a McDonald's Ucraina.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE