Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jobul perfect există. O companie oferă 78.000 de dolari pe an pentru a testa bomboane de acasă

O companie canadiană destinată consumului de bomboane vine cu o propunere inedită pentru locul de muncă „perfect”.

Candy Funhouse, care se ocupă cu produse de cofetărie, de la batoane de ciocolată la bomboane gumate și lemn dulce, oferă un loc de muncă plătit cu 78.000 de dolari pe an, cu opțiunea tentantă de a munci de acasă, în calitate de „ofițer șef al bomboanelor”.

În fișa postului se află atribuții precum ”inițierea ședințelor consiliului de administrație pentru bomboane, testarea gustului principal și alte activități distractive”.

Mii de persoane au aplicat deja pentru jobul care a fost listat pe LInkedIn în luna iulie, potrivit anunțului făcut de directorul executiv Jamal Hejazi.

Candy Funhouse, care are sediul lângă Toronto, este condusă de mai mulți frați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani. Aceștia au copilărit în zonă și ai căror părinți dețineau magazine de gogoși și un restaurant local, potrivit Business Insider.

„Fratele meu Mo, un împătimit al bomboanelor, a fondat totul în 2018, iar mama mea era angajatul nr. 2”, a spus Hejazi, adăugând că el și o soră mai mică și un frate s-au alăturat ulterior companiei.

Familia spera să-și diferențieze compania de alți concurenți online și de mare succes, cum ar fi Mars, Hershey și Amazon, cu un amestec ”ciudat” de produse, fără comenzi minime, aceștia spunând că ”vom vinde chiar și o acadea” și un impuls puternic pe rețelele sociale. Vânzările anului trecut, stimulate substanțial de pandemie, au fost ”puțin sub 15 milioane de dolari. Nu glumesc”, a spus Hejazi. Familia deține un pachet de 90% din acțiuni.

Compania a spus că postul de Chief Candy Officer este deschis candidaților cu vârste începând de la cinci ani, deși probabil că ar fi necesară permisiunea părinților. Mulți părinți și-au filmat copiii completând cererea și au postat-o ​​online.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE