Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Purple, noul personaj M&Ms menit să reprezinte „incluziunea”

Mars, producătorul de M&Ms, a introdus primul personaj nou din ultimii zece ani: Purple.

Acest eveniment vine după ce compania a anunțat o „transformare modernă” a personajelor sale la începutul acestui an, ca parte a unui „angajament global de a crea o lume în care toată lumea se simte acasă și în care societatea este incluzivă”.

Noul membru permanent al echipei este a treia femeie din echipa M&Ms, alături de Green și Brown. Personajul, căruia îi dă voce comedianta și prezentatoarea Amber Ruffin, a fost prezentat într-un videoclip de pe YouTube pentru noul ei cântec, „I'm just Gonna Be Me”.

Acest lucru nu va schimba prea multe pentru fanii bomboanelor, deoarece culorile vor rămâne aceleași în pungile cu dulciuri: roșu, portocaliu, albastru, galben, verde și maro. Violetul va fi prezent doar în campaniile publicitare ale mărcii.

„Cel mai nou membru al nostru este cunoscut pentru exprimarea sinceră a sinelui”, arată cei de la Mars. „Conștiința de sine, autenticitatea și încrederea în sine sunt forțele motrice din spatele farmecului și naturii excentrice a lui Purple”, mai spun cei de la Mars, potrivit euronews.com

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE