Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Microsoft a lansat Copilot Pro, aplicația cu inteligența artificială integrată în suita Office. Cât costă abonamentul lunar

Microsoft a integrat prima oară funcțiile cu inteligență artificială în suita Office disponibilă companiilor în luna noiembrie 2023, iar două luni mai târziu compania americană oferă acces tuturor utilizatorilor la noile opțiuni cu AI. Varianta Copilot Pro este oferită sub forma unui abonament lunar de 20 de dolari, prin care funcțiile bazate pe inteligență artificială sunt disponibile în aplicațiile Office, precum Word, Excel și PowerPoint, alături de acces prioritar la cele mai recente modele OpenAI și posibilitatea de a configura propriul Copilot GPT, relatează The Verge.

Dacă aveți acces la pachetele Microsoft 365 Personal sau Home, un abonament suplimentar de 20 de dolari pe lună va debloca varianta Copilot Pro, disponibilă pe Mac, Windows sau iPad.

Cu ajutorul funcțiilor bazate pe inteligența artificială, utilizatorii vor putea genera prezentări în PowerPoint prin trimiterea unei comenzi către chatbot. De asemenea, opțiunile cu AI îi vor putea ajuta la reformularea unor paragrafe, la generarea de texte sau la rezumarea unor documente.

De asemenea, în Outlook, Copilot va deveni un asistent care va răspunde la e-mailuri sau va genera altele noi. Funcțiile cu AI sunt disponibile în Excel pentru a analiza date sau a genera grafice.

Copilot Pro oferă posibilitatea creării propriului chatbot

Cele mai multe dintre funcții au fost disponibile pentru companii în ultimele două luni, însă acum sunt disponibile tuturor utilizatorilor. De asemenea, cei care optează pentru abonament la Copilot Pro vor avea acces la cele mai recente modele OpenAI, variante îmbunătățite ale Image Creator de la Designer (fostul Bing Image Creator) și posibilitatea de a vă construi propriul Copilot GPT.

Dacă nu aveți acces la Microsoft 365, vă puteți abona doar la Copilot Pro pentru a obține acces prioritar la GPT-4 Turbo în cadrul Copilot. De asemenea, crearea de imagini cu ajutorul modelelor DALL-E de la OpenAI va fi, de asemenea, îmbunătățită cu un nou format și o calitate îmbunătățită a imaginii prin Copilot Pro.

Abonamentul va include, de asemenea, în curând un nou Copilot GPT Builder, care vă permite să creați un GPT Copilot personalizat - similar cu versiunea lansată pentru companii în 2023.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE