Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Există deja doi mari producători auto care au anunțat modele în care este integrat ChatGPT.

Consumer Electronics Show ne demonstrează că lista de lucruri pe care Inteligența Artificială NU le poate face este fie foarte scurtă, fie chiar inexistentă. Pe lista de “abilități” pe care le are această tehnologie mai putem astăzi adăuga capacitatea de a ne fi un bun copilot în mașina personală, dar și calități în colectarea de date cu privire la starea noastră de sănătate.

Nu este nevoie să ne luăm ochii de la drum sau să bâjbâim după butoane ca să închidem fereastra mașinii. Trebuie doar să îi dăm o comandă lui Chat GPT. Asistentul AI este implementat deja pe această mașină pe care clienții o pot deja cumpăra. Producătorii promit că Chat GPT va fi un ajutor, și nu un sistem care să distragă șoferul.

„Putem detecta dacă șoferul resimte frustrare, dacă nu este pe deplin concentrat sau doar nu are o stare bună. De îndată ce sesizează că ceva nu este în regulă, sistemul ajustează vocea asistentului virtual pentru a da răspunsuri mai scurte sau mai lungi”, spune Cristina Evangelista, reprezentatul companiei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE