Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

A doua noapte a festivalului UNTOLD 2023. Imagine Dragons a cântat pentru prima dată în România, în fața a peste 80.000 de oameni

A doua noapte pe Cluj Arena a fost de-a dreptul incedinară. Imagine Dragons, cea ma așteptată trupă de la UNTOLD, a cântat în fața a peste 80.000 de oameni, iar stadionul a răsunat de piesele trupei americane.

Solistul trupei a fost impresionat de energia românilor și le-a promis un show de neuitat.

Dan Reynolds, solistul trupei: "N-am cuvinte... E prima dată când venim în România. Vă mulțumim foarte mult! Vă vom da totul în seara asta."

Fondată în anul 2008, trupa Imagine Dragons este compusă din Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman. Trupa a vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume. Au fost cel mai difuzat grup din 2018 pe Spotify și sunt prima trupă rock care a avut patru piese, "Radioactive", "Demons", "Believer" și "Thunder", care au depășit un miliard de difuzări fiecare.

Potrivit Billboard, "Believer", "Thunder" și "Radioactive" au fost cele mai difuzate trei piese rock ale anilor 2010.

Fanii au cântat alături de ei, au dansat și s-au bucurat de fiecare moment.

"Este cel mai frumos festival! Este ceva unic."

"Am rămas fără cuvinte. Chiar îmi doream să îi văd."

Urmatorul a urcat pe scena principală DJ Salvatore Ganacci.

În prima seară a festivalului UNTOLD, pe scenă au urcat Ava Max și Bebe Rexha.

Festivalul UNTOLD continuă până la finalul săptămânii. Sâmbătă este așteptat Martin Garrix, unul din cei mai populari DJ ai momentului, iar duminică va urca pe scenă Armin van Burren, unul dintre cei mai iubiți artiști de la UNTOLD.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE