Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 169), Vodafone (canalul 410).

Imagine Dragons, la UNTOLD 2023. Primul concert al trupei americane în România

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Imagine Dragons, la Cluj, la UNTOLD 2023. Concertul formației americane în România a fost confirmat joi de organizatorii festivalului.

Va fi pentru prima oară când Imagine Dragons va susține un concert în România.

UNTOLD 2023 are loc în perioada 3-6 august, la Cluj. Biletele pot fi cumpărate începând cu 23 noiembrie.

Despre Imagine Dragons

Fondată în anul 2008, trupa Imagine Dragons este compusă din Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman.

Trupa a vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume.

Au fost cel mai difuzat grup din 2018 pe Spotify și sunt prima trupă rock care a avut patru piese, "Radioactive", "Demons", "Believer" și "Thunder", care au depășit un miliard de difuzări fiecare.

Potrivit Billboard, "Believer", "Thunder" și "Radioactive" au fost cele mai difuzate trei piese rock ale anilor 2010.

Despre UNTOLD

UNTOLD este unul din cele mai mari festivaluri de muzică din România, organizat anual la Cluj-Napoca, începând cu anul 2015 (cu excepția anului 2020, când festivalul nu s-a ținut, din cauza pandemiei).

De-a lungul anilor, festivalul a adus pe scenă nume mari ale muzicii internaționale, în special cea electronică, precum Armin van Burren, Avicii, David Guetta, Steve Aoki sau Black Eyed Peas.

Distribuie

Taguri