Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

UNTOLD 2023: programul pe zile al concertelor, prețul abonamentelor și al biletelor de o zi

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

UNTOLD 2023 are loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. Imagine Dragons, Bebe Rexha și Ava Max sunt cele mai mari nume care vor urca pe scena festivalului. Organizatorii au anunțat toate detaliile despre unul din cele mai așteptate festivaluri ale anului, inclusiv programul pe zile și prețul abonamentelor și biletelor pe o zi.

Programul pe zile la Untold 2023. Când cântă Imagine Dragons și Ava Max

Mainstage

Joi, 3 august

Două nume mari vor urca pe scenă chiar în prima zi a festivalului. Ava Max și Bebe Rexha vor cânta în prima zi, alături de alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, 4 august

Trupa Imagine Dragons, unul din cele mai mari nume care au ajuns la UNTOLD, va cânta în a doua zi a festivalului. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august

Martin Garrix, unul din cei mai populari DJ ai momentului, cântă în a treia zi la UNTOLD 2023. Al doilea headliner al zilei va fi suedezul Eric Prydz. Vor mai urca pe scenă sâmbătă French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Duminică, 6 august

Ultima zi a festivalului îl aduce pe scenă pe unul din cei mai iubiți artiști de publicul de la UNTOLD: Armin van Burren.

Scena Galaxy

Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee

Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku

Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Abonamente și bilete de o zi la UNTOLD 2023

UNTOLD 2023 are loc în perioada 3-6 august, la Cluj.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul https://untold.com/tickets/.

 • Day Tickets / Bilete de o zi: €69 + taxe

 • Abonamente 4 Day Pass General Access Basic €159 + taxe

 • 4 Day Pass Risk-Free €179 + taxe

 • 4 Day Pass VIP €425 + taxe

 • 4 Day Pass Installments(*) General Access Basic €159 + taxe

 • 4 Day Pass Installments(*) Risk-Free €179 + taxe

 • 4 Day Pass Installments(*) VIP €425 + taxe

 • Under 21 - Tickets General Access Tickets De la 119 EUR + Taxe. *Oferta este valabilă pentru persoanele sub 21 de ani.

Biletele achiziționate nu pot fi returnate. Doar în cazul abonamentelor Risk Free puteți returna abonamentul cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului.

Puteți face check-in online gratuit în termen de 30 de zile de la achiziție. Ulterior, veți fi taxat cu 15 euro.

Pentru check-in la festival, veți fi taxat cu 25 de euro.

Biletele VIP sunt dedicate persoanelor peste 18 ani.

(*) Contravaloarea biletului poate fi plătită în rate, cu posibilitatea de până la 5 rate egale.

Prezentarea artiștilor care vor cânta la UNTOLD 2023

Bebe Rexha, French Montana, Ava Max, Ferg, Eric Prydz și Wizthemc vin în premieră în România, anul acesta, la UNTOLD.

Organizatorii au anunțat cele mai noi apariții în line-up-ul ediției din acest an: FERG, WizTheMc, Years & Years, Alok, Topic, Zhu, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Tujamo și Thievery Corporation.

Toate aceste nume completează valurile de artiști anunțati pentru mainstage-ul UNTOLD 2023: Imagine Dragons, Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Alesso, KSHMR și Salvatore Ganacci.

”BEBE" REXHA este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală la nivel global. Colaborarea cu David Guetta pentru uriașul succes ”I’m Good (Blue)” i-a adus o nominalizare Grammy și un trofeu la MTV EMA la categoria ,,Best Collaboration”. Bebe Rexha este una dintre premierele pregătite de creatorii experienței UNTOLD pentru cea de-a 8-a ediție a festivalului.

Rapper-ul FRENCH MONTANA este cunoscut în întreaga lume pentru succesele de chart și pentru implicarea în acțiuni filantropice. Artistul din spatele succesului ”Unforgettable”, single cu peste 1,657 miliarde de ascultări pe Spotify va ajunge în 2023 în premieră pe mainstage-ul UNTOLD.

AVA MAX este o altă premieră pentru România. Single-ul ”Sweet but Psycho” a fost primul mare succes de chart al artistei, No. 1 în 22 de țări, a debutat direct pe locul 10 în Billboard Hot 100, iar pe platforma Spotify a ajuns la peste 1,43 miliarde de accesări. Cu albumul de debut ,,Heaven & Hell” a ajuns în clasamentul vânzărilor din Statele Unite și Marea Britanie. În 2023 a lansat albumul ,,Diamonds & Dancefloors”.

Imagine Dragons, la Cluj, la UNTOLD 2023

Va fi pentru prima oară când Imagine Dragons va susține un concert în România.

Fondată în anul 2008, trupa Imagine Dragons este compusă din Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman. Trupa a vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume. Au fost cel mai difuzat grup din 2018 pe Spotify și sunt prima trupă rock care a avut patru piese, "Radioactive", "Demons", "Believer" și "Thunder", care au depășit un miliard de difuzări fiecare.

Potrivit Billboard, "Believer", "Thunder" și "Radioactive" au fost cele mai difuzate trei piese rock ale anilor 2010.

Ce alți artiști mai cântă la UNTOLD 2023

 • Pe Scena Alchemy vor urca: Grasu XXL x Guess Who, Șatra B.E.N.Z, Killa Fonic, Paraziții, Borgore, Deliric & Silent Strike, Puya, Spike, Macanache, Oscar, YNY Sebi, The Hollygood Gang.

 • Scena Galaxy: Mathame, Amber Broos, Ann Clue, Kasia, Sublee, Charlie, Priku, Sit, Persic.

 • Scena Daydreaming: Dubfire, Sebastien Leger (Modular LIVE Show), Acid Pauli, Daydreamers (Marwan, Dub FX & Woodnote), Oliver Koletzki, PAAX (Tulum), Parra For Cuva (LIVE).

 • Scena Fortune: Markus Schulz, Andrew Rayel, Ben Gold, Ruben de Ronde, John O’Callaghan & Bryan Kearney pres. KEY4050.

Despre UNTOLD

UNTOLD este unul din cele mai mari festivaluri de muzică din România, organizat anual la Cluj-Napoca, începând cu anul 2015 (cu excepția anului 2020, când festivalul nu s-a ținut, din cauza pandemiei).

De-a lungul anilor, festivalul a adus pe scenă nume mari ale muzicii internaționale, în special cea electronică, precum Armin van Burren, Avicii, David Guetta, Steve Aoki sau Black Eyed Peas.

Distribuie

Taguri