Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UNTOLD 2023: programul pe zile al concertelor, prețul abonamentelor și al biletelor de o zi

UNTOLD 2023 are loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. Imagine Dragons, Bebe Rexha și Ava Max sunt cele mai mari nume care vor urca pe scena festivalului. Organizatorii au anunțat toate detaliile despre unul din cele mai așteptate festivaluri ale anului, inclusiv programul pe zile și prețul abonamentelor și biletelor pe o zi.

Organizatorii UNTOLD anunță că toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție a festivalului sunt epuizate.

Programul pe zile la Untold 2023. Când cântă Imagine Dragons și Ava Max

Mainstage

Joi, 3 august

Două nume mari vor urca pe scenă chiar în prima zi a festivalului. Ava Max și Bebe Rexha vor cânta în prima zi, alături de alături de Alok, KSHMR, Steve Aoki și Topic.

Vineri, 4 august

Trupa Imagine Dragons, unul din cele mai mari nume care au ajuns la UNTOLD, va cânta în a doua zi a festivalului. Line-up-ul de la mainstage este completat de Alesso, Salvatore Ganacci și Tujamo.

Sâmbătă, 5 august

Martin Garrix, unul din cei mai populari DJ ai momentului, cântă în a treia zi la UNTOLD 2023. Al doilea headliner al zilei va fi suedezul Eric Prydz. Vor mai urca pe scenă sâmbătă French Montana, Thievery Corporation, Zhu și WizTheMc.

Duminică, 6 august

Ultima zi a festivalului îl aduce pe scenă pe unul din cei mai iubiți artiști de publicul de la UNTOLD: Armin van Burren.

Scena Galaxy

Joi, 3 august: Amber Bross, Amelie Lens, Ann Clue, Boris Brejcha, Kasia, Nusha, Sara Bluma.

Vineri, 4 august: Bedouin, CamelPhat, Mathame, Sublee

Sâmbătă, 5 august: Charlie, Mihigh, Priku

Duminică, 6 august: Dixon, Mahoni, Marco Carolo, Persic, Sit, Vizan

Abonamente și bilete de o zi la UNTOLD 2023

UNTOLD 2023 are loc în perioada 3-6 august, la Cluj.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul https://untold.com/tickets/.

  • Day Tickets / Bilete de o zi: începând de la €99 + taxe
  • Bilete de o zi VIP: €175 + taxe
  • Abonament 4 zile VIP: €500 + taxe
  • Abonamente 4 Day Pass General Access Basic €159 + taxe SOLD OUT

Organizatorii UNTOLD au anunțat că toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție a festivalului sunt epuizate.

  • Biletele achiziționate nu pot fi returnate.
  • Puteți face check-in online gratuit în termen de 30 de zile de la cumpărare. După această perioadă, veți fi taxat cu 15 euro.
  • Pentru check-in la festival, veți fi taxat cu 25 de euro.
  • Produsul VIP este dedicat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Listă de așteptare pentru abonamente limitate

Pentru a oferi oportunitatea cât mai multor fani de a participa la acest festival magic, UNTOLD va deschide o listă de așteptare limitată.

Fiecare persoană interesată să participe la festivalul UNTOLD, dar care nu a reușit să obțină un abonament în etapele de vânzare, se poate înscrie pe aceasta lista de așteptare pe site-ul oficial al festivalului, https://ywg42hn534m.typeform.com/UTDWaitingList/

Accesul la waiting list va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Lista de așteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor și va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani.

Procedura de Check-in la UNTOLD

Procedura de Check-in online poate fi efectuată înainte de deschiderea festivalului, iar fanii care aleg să îl facă la fața locului vor achita o taxă de 25 de euro la punctul de Ticketing. Organizatorii atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid, și a unei cărți de identitate.

Cei care au cumpărat mai multe abonamente sau bilete pot efectua Check-in-ul și pentru prietenii lor. În cazul în care posesorul unui abonament sau bilet dorește să îl transfere către o altă persoană, acesta trebuie să selecteze online din contul lui de Check-in opțiunea de Transfer Bilet. Apoi trebuie să completeze datele persoanei care va primi biletul (nume, prenume, email, telefon, localitate) și să se asigure că biletul generat (PDF) ajunge în posesia noului destinatar.

PROGRAM PRE-FESTIVAL PENTRU RIDICAREA BRĂȚĂRILOR

Organizatorii au pregătit și anul acesta un program pre-festival. Asta înseamnă că fanii care au abonamente General Access și VIP și au făcut Check-in-ul online își pot ridica în avans brățările de festival după cum urmează:

• Iulius Mall Cluj-Napoca: 29.07.2023 - 31.07.2023 (de sâmbătă până luni), între orele 12:00 - 22:00

• Parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară: 1.08.2023 - 2.08.2023 (de marți până miercuri), între orele 15:00 - 22:00. Tot de aici își pot ridica brățările de festival și fanii care au bilete Day 1.

În timpul festivalului, ridicarea brățărilor se poate face între orele 15:00 - 04:00, în parcul Simion Bărnuțiu, intrarea dinspre Opera Maghiară.

Încărcarea brățării cu bani, înainte de festival

După realizarea cu succes a Check-in-ului online, fanii își pot crea propria Pușculită de Festival. Astfel, fiecare participant își poate pune în avans de festival bani pe bilet, prin selectarea serviciului de Top-up.

Suma încărcată va fi transferată și activată pe brățara de festival la orice punct de Credit Point din festival. Această modalitate de încărcare a brățărilor va fi disponibilă și în timpul festivalului și va putea fi accesată direct de pe telefon din aplicația UNTOLD.

Cei care și-au pus bani pe brățară în festival, nu i-au cheltuit pe toți și vor să îi recupereze, o pot face de la oricare dintre punctele de Credit Point, pe întreaga perioadă a festivalului, sau la punctul din afara festivalului, luni, 8 august, până la ora 14:00.

Participanții care și-au alimentat brățările prin opțiunea Top-up online au posibilitatea să solicite restituirea sumelor necheltuite, în cuantumul sumei încărcate online, prin optiunea de Refund Online. Pentru Refund Online, fanii trebuie să completeze formularul de refund, disponibil din contul de festival creat inițial, până la data de 12 august, ora 23:59.

Dulăpioare pentru depozitarea bagajelor

Organizatorii pun la dispoziția participanților și în acest an spații de depozitare, acestea sunt amplasate în afara festivalului, chiar lângă punctul de acces. Fanii pot să închirieze un locker pentru toate cele patru zile de festival pentru 150 de lei sau pentru o zi de festival în schimbul a 50 de lei.

Prezentarea artiștilor care vor cânta la UNTOLD 2023

Bebe Rexha, French Montana, Ava Max, Ferg, Eric Prydz și Wizthemc vin în premieră în România, anul acesta, la UNTOLD.

Organizatorii au anunțat cele mai noi apariții în line-up-ul ediției din acest an: FERG, WizTheMc, Years & Years, Alok, Topic, Zhu, Steve Aoki, Fedde Le Grand, Tujamo și Thievery Corporation.

Toate aceste nume completează valurile de artiști anunțati pentru mainstage-ul UNTOLD 2023: Imagine Dragons, Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Alesso, KSHMR și Salvatore Ganacci.

”BEBE" REXHA este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală la nivel global. Colaborarea cu David Guetta pentru uriașul succes ”I’m Good (Blue)” i-a adus o nominalizare Grammy și un trofeu la MTV EMA la categoria ,,Best Collaboration”. Bebe Rexha este una dintre premierele pregătite de creatorii experienței UNTOLD pentru cea de-a 8-a ediție a festivalului.

Rapper-ul FRENCH MONTANA este cunoscut în întreaga lume pentru succesele de chart și pentru implicarea în acțiuni filantropice. Artistul din spatele succesului ”Unforgettable”, single cu peste 1,657 miliarde de ascultări pe Spotify va ajunge în 2023 în premieră pe mainstage-ul UNTOLD.

AVA MAX este o altă premieră pentru România. Single-ul ”Sweet but Psycho” a fost primul mare succes de chart al artistei, No. 1 în 22 de țări, a debutat direct pe locul 10 în Billboard Hot 100, iar pe platforma Spotify a ajuns la peste 1,43 miliarde de accesări. Cu albumul de debut ,,Heaven & Hell” a ajuns în clasamentul vânzărilor din Statele Unite și Marea Britanie. În 2023 a lansat albumul ,,Diamonds & Dancefloors”.

Imagine Dragons, la Cluj, la UNTOLD 2023

Va fi pentru prima oară când Imagine Dragons va susține un concert în România.

Fondată în anul 2008, trupa Imagine Dragons este compusă din Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman. Trupa a vândut peste 75 de milioane de discuri în întreaga lume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume. Au fost cel mai difuzat grup din 2018 pe Spotify și sunt prima trupă rock care a avut patru piese, "Radioactive", "Demons", "Believer" și "Thunder", care au depășit un miliard de difuzări fiecare.

Potrivit Billboard, "Believer", "Thunder" și "Radioactive" au fost cele mai difuzate trei piese rock ale anilor 2010.

Ce alți artiști mai cântă la UNTOLD 2023

  • Pe Scena Alchemy vor urca: Grasu XXL x Guess Who, Șatra B.E.N.Z, Killa Fonic, Paraziții, Borgore, Deliric & Silent Strike, Puya, Spike, Macanache, Oscar, YNY Sebi, The Hollygood Gang.
  • Scena Galaxy: Mathame, Amber Broos, Ann Clue, Kasia, Sublee, Charlie, Priku, Sit, Persic.
  • Scena Daydreaming: Dubfire, Sebastien Leger (Modular LIVE Show), Acid Pauli, Daydreamers (Marwan, Dub FX & Woodnote), Oliver Koletzki, PAAX (Tulum), Parra For Cuva (LIVE).
  • Scena Fortune: Markus Schulz, Andrew Rayel, Ben Gold, Ruben de Ronde, John O’Callaghan & Bryan Kearney pres. KEY4050.

Obiecte interzise la festival

Obiectele interzise sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni. Lista cu obiectele interzise poate fi consultată pe site-ul oficial al festivalului https://untold.com/

Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Despre UNTOLD

UNTOLD este unul din cele mai mari festivaluri de muzică din România, organizat anual la Cluj-Napoca, începând cu anul 2015 (cu excepția anului 2020, când festivalul nu s-a ținut, din cauza pandemiei).

De-a lungul anilor, festivalul a adus pe scenă nume mari ale muzicii internaționale, în special cea electronică, precum Armin van Burren, Avicii, David Guetta, Steve Aoki sau Black Eyed Peas.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE