Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Summer Well 2023. Programul pe zile, prețul biletelor și artiștii confirmați

Summer Well 2023 are loc în perioada 11-13 august, pe Domeniul Știrbey Buftea. Cel mai mare nume de pe afiș este Florence + The Machine, iar alți artiști care vor urca pe scenă sunt Röyksopp, Saint Levant, Yungblud, Tom Grennan, 070 Shake, Lime Cordiale, Cassia și Kid Francescoli.

Programul pe zile Summer Well 2023

Ziua 1 – 11 august

  • Main Stage – Florence + The Machine; Tom Grennan; Temples; Baby Queen; Cassia.
  • Hidden Tracks Stage – LVX Machina; +She+ (Corina Sucarov).
  • WIIINGS STAGE - Hip Hop Birthday Party by CTC
  • After Party Stage – Totally Enormous Extinct Dinosaurs.
  • Bacardi & Jagermeister Stage – Du Mad.

Ziua 2 – 12 august

  • Main Stage – Röyksopp; Saint Levant; Lime Cordiale; Biig Piig; The Aces.
  • Hidden Tracks Stage – Rares; IOVA.
  • After Party Stage – Acid Arab.
  • WIIINGS STAGE – Ayrtn; Stefan Costea + George Pitariu; Ocean Wisdom.
  • Bacardi & Jagermeister Stage – Cesar Bitlan.

Ziua 3 – 13 august

  • Main Stage – Yungblud; SG Lewis; July Jones; Thus Love; Yellow Days.
  • Hidden Tracks Stage – Paulina; Ana Coman.
  • WIIINGS STAGE – 070 Shake; Tommy Genesis; FC DNB.
  • After Party Stage – Kid Francescoli.

Cât costă biletele la Summer Well 2023

Cumpărarea biletelor se poate face pe summerwell.ro, entertix.ro, iabilet.ro

  • Abonament (11 - 13 August 2023, Domeniul Stirbey, Buftea) 575 lei+ 6% booking fee
  • Abonament VIP 18+ (11 - 13 August 2023, Domeniul Stirbey, Buftea) 975 lei+ 6% booking fee
  • Upgrade VIP 18+ (11 - 13 August 2023, Domeniul Stirbey, Buftea) 400 lei+ 6% booking fee
  • Bilet Ziua 1 (Vineri) 375 lei+ 6% booking fee
  • Bilet Ziua 2 (Sambata) 275 lei+ 6% booking fee
  • Bilet Ziua 3 (Duminica) 275 lei+ 6% booking fee
  • Abonament Sambata + Duminica 375 lei+ 6% booking fee

*Biletul poate fi prezentat în format electronic sau fizic (împreună cu un act de identitate). Important este ca fiecare participant să aibă asupra lui biletul (de ex. nu pe telefonul însoțitorilor).

*Participanții minori trebuie să poarte asupra lor o copie a certificatului de naștere sau orice alt act de identitate. Minorii peste 12 ani trebuie să aibă și declarația de angajament semnată și completată de părintele sau tutorele legal al minorului.

Brațara pentru accesul în cadrul festivalului

Cu o săptămână înainte de festival, posesorii de abonamente normale și VIP își pot ridica brățara de festival din Orange Shop Victoriei și Orange Shop Băneasa Shopping City, ING Parklake Mall și ING Promenada Mall. Brățările pot fi comandate și prin aplicația Tazz.

Pentru a facilita procesul e indicat să consulți înainte programul și să ai biletul descărcat pe telefon.

Brățările de festival nu pot fi date jos pe parcursul evenimentului, în momentul în care acest lucru se întâmplă, accesul la festival este restricționat.

Brătările pot fi încărcate cu bani

În acest an, brățările pentru festival vor avea pe spate un cod PIN. Cu acesta poți realiza top-up-ul online. Înregistrează-te pe summerwell.ro/topup și adaugă suma de bani dorită pe brățară.

Banii pot fi retrași online înapoi în contul bancar din care s-a realizat tranzacția începând cu 16 august, ora 10:00, până la data de 20 august, 23:59. Suma minimă care poate fi retrasă înapoi online este de 20 lei. Sumele mai mici de acest prag pot fi ridicate doar din cadrul festivalului.

Comisionul bancar aferent refund-ului online către conturile bancare din alte țări (nu din România) va fi suportat de participant, conform regulamentului de plată al festivalului.

Mai multe scene la Summer Well 2023

Anul acesta, Summer Well ne surprinde cu 4 scene, fiecare cu o energie distinctă.

  • Scena Hidden Tracks by ING x Visa va fi dedicată artiștilor emergenți din România, care s-au remarcat printr-o prezență scenică unică și o personalitate puternică, și anume, Rareș, Paulina, LVX Machina, Iova, Ana Coman și + SHE + (Corina Sucarov).
  • Scena Wiiings powered by Red Bull e menită să ne impresioneze și în acest an printr-o energie molipsitoare creată de ritmurile, versurile și rimele rapperilor cu care ne vom întâlni. 070 Shake, Ocean Wisdom, July Jones, Tommy Genesis și Ayrtn.
  • Surpriza acestei ediții este combinația perfectă de genuri care va exista pe Main Stage. Aceasta este în proporție de 50% mai mare decât anul trecut și va găzdui o serie de sound-uri superbe - de la indie-ul efervescent al Florence + The Machine și punk-ul îndrăzneț al lui Yungblud, până la R&B-ul fermecător a lui Saint Levant și ritmurile electronice ale celor de la Röyksopp. Pe lângă aceștia, îi vom mai asculta live pe Tom Grennan, SG Lewis, Lime Cordiale, Temples, Yellow Days, Biig Piig, Baby Queen, Cassia, The Aces și Thus Love.
  • După aceste concerte live, seara se poate încheia cu afterparty-uri la cel puțin același nivel. Scena dedicată acestora ne va surprinde cu ritmurile electronice live ale lui Kid Francescoli, Acid Arab și Totally Enormous Extinct Dinosaurs.

Accesul în festival se va face din str. Oltului, începând cu ora 14:00 (vineri) și 12:00 (sâmbătă și duminică). Porțile festivalului se vor închide în fiecare seară la ora 04:00. Organizatorii recomandă participanților să ajungă cât mai devreme pentru a evita aglomerația, în mod special în ziua de vineri.  

Cum ajungi la Summer Well Festival 2023

Disponibilă atât pe App Store, cât și Google Play, aplicația Summer Well conține toate informațiile necesare pe parcursul festivalului: program pe zile, harta, lista food & drinks, opțiuni de entertainment și chiar biletele de acces. Sfatul nostru este să îți activezi opțiunea de „push notification”, pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din timpul festivalului.

Summer Well este organizat, ca în fiecare an, în afara Bucureștiului. Mai exact, pe Domeniul Știrbey din Buftea, o zonă destul de accesibilă, unde se poate ajunge prin următoarele modalități: autobuz, tren, bicicletă, mașină.

Organizatorii asigură transportul persoanelor care dețin bilete cu o linie specială de autobuz care pleacă din stația Clăbucet.

1. Autobuz

Biletele se pot achiziționa direct de pe summerwell.ro și de la intrarea în autobuz, costul unei călătorii fiind de 22 lei, adică 44 lei o călătorie dus-întors. Plecarea se va realiza din București, stația Clăbucet (zona Piața Chibrit). Primul transport către Domeniul Știrbey va pleca la orele: 13:00 (vineri) și 12:00 (sâmbătă și duminică).

Autobuzele vor circula la intervale cuprinse între 10 și 20 de minute, asigurând un flux continuu.

Vineri

Începere program - 13:00 - plecarea primului autobuz de la Piața Chibrit.

Încheiere program - 04:00 - plecarea ultimului autobuz de la Buftea.

Sâmbătă

Începere program - 12:00 - plecarea primului autobuz de la Piața Chibrit.

Încheiere program - 04:00 - plecarea ultimului autobuz de la Buftea.

Duminică

Începere program - 12:00 - plecarea primului autobuz de la Piața Chibrit.

Încheiere program - 04:00 - plecarea ultimului autobuz de la Buftea.

Punctele de îmbarcare/vânzare bilete vor fi:

București, Stația Clăbucet (intersecția blvd. Ion Mihalache cu Calea Griviței)

Buftea - lângă stația de îmbarcare din proximitatea festivalului, amenajată special pentru a fi ușor vizibilă participanților.

2. Tren

O altă modalitate de transport pe care o încurajăm pentru a veni spre festival este trenul. Plecând din Gara de Nord, poți opta pentru un bilet pe ruta București - Buftea. Mai departe, de la gara din Buftea vei putea merge 20 de minute pe jos.

Nu există trenuri de întoarcere din Buftea către București după terminarea concertelor.

Pentru bilete și programul călătoriilor, vizitează site-ul mersultrenurilor.infofer.ro

3. Bicicleta

Totodată încurajăm sportul și mișcarea, iar dacă și tu te numeri printre cei curajoși când vine vorba de transport și optezi pentru bicicletă, vom asigura o parcare dedicată acestora la intrarea în festival.

4. Mașina personală

Nu există parcare dedicată pentru public și vă recomandăm să lăsați mașinile acasă pentru a evita aglomerația. Verificați rutele alternative: Chitila – Buftea, Corbeanca – Buftea.

Despre Summer Well

Mai mult decât un festival de muzică, Summer Well este o întreagă experiență ce va avea loc în perioada 11-13 august 2023, într-o locație unică, Domeniul Știrbey din Buftea. În 2023, Summer Well va sărbători 12 ani de la înființare. Pe lângă cele 4 scene, festivalul va avea instalații de artă, zone de mâncare și bătură, de relaxare și alte activități.

Abonamentele pot fi achiziționate de pe summerwell.ro, la prețul de 575 lei + taxe. Clienții Orange au parte de preț preferențial: 475 lei + taxe. Mai multe detalii pe orange.ro/summerwell

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE