Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ghid pentru Neversea 2023: prețul biletelor, artiștii confirmați, informații despre check-in și cum se face plata la festival

Publicat de: Euronews

Neversea, festivalul de muzică organizat la malul mării, revine în 2023 cu a cincea ediție, ce va avea loc în perioada 6-9 iulie, la Costanța.

Artiștii confirmați la Neversea 2023

Unul din numele anunțate este Lil Pump, unul dintre cei mai mari artiști de rap din lume. Gazzy Garcia, cunoscut sub numele de scenă Lil Pump, este unul dintre cei mai mari artiști ai genului rap. Lil Pump este apreciat mai ales datorită ascensiunii sale pe platforma de streaming SoundCloud. Artistul a integrat în muzica lui elemente din genul minimalist, detaliu care e în antiteză cu personalitatea sa hiperactivă. A devenit un jucător cheie în spectrul rap în 2017, an în care și-a lansat albumul de debut intitulat „Lil Pump”

Pentru prima dată în România va urca pe scena principală de la malul mării Lil Uzi Vert, rapperul american care a primit discul de diamant.

Lil Uzi Vert este compozitor și artist, promotor al stilului emo rap, care a surprins prin tatuajele de pe față, coafurile excentrice și vestimentația androgină

Tot pe main stage va urca și J Balvin, cel mai ascultat artist latino. Icon-ul global cu cel mai urmărit videoclip al unui artist latino din toate timpurile, peste 1,8 miliarde de vizualizări, revine la Neversea.

În line-up urcă și Lost Frequencies, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Claptone, Vini Vici și mulți alții.

Lista tuturor artișitlor o puteți găsi pe site-ul neversea.com.

Cât costă biletele și abonamentele la Neversea 2023

Pentru ediția din acest an, sunt disponibile trei tipuri de abonamente:

  • Bilete de o zi - 330.40 RON
  • General Acces Basic (abonament pe patru zile) - 778.40 RON
  • VIP (abonament pe patru zile) - 1954.40 RON
  • Bilete VIP de o zi - 660.80 RON

Cum se face check-in-ul pentru Neversea 2023

Organizatorii le recomandă celor care ș-au cumpărat bilete și abonamente pentru Neversea 2023 să se înregistreze prin procesul de check-in. Acesta poate fi făcut atât online, cât și la fața locului. De menționat că check-in-ul la fața locului presupune o taxă de 25 de euro.

Numai participanții care își fac check-in-ul vor primi brățara de acces la festival.

Preredemption (schimbarea biletului în brățară înainte de festival) și Pre Top-up (după primirea brățării, posibilitatea de adăugat bani la punctele de top-up de la locație) se pot realiza începând de miercuri, 5 iulie, în intervalul orar 15:00 - 22:00, la punctele de Check-in din festival. Pentru un flux mai rapid și evitarea cozilor, organizatorii recomandă realizarea check-in-ului online.

Cum se face plata la festival

Participanții la Neversea trebuie să știe că plata la festival se va face numai prin intermediul brățării primite. Nu va exista posibilitatea plății cash sau cu cardul.

Alimentarea brățării se face prin procesul de top-up, care se poate realiza atât online sau la locație, la zonele de CreditPoint din festival, atât cu cash, cât și cu cardul.

Cum se face accesul la Neversea 2023

Organizatorii anunță că punctele de Check-in la locație și acces în festival sunt poziționate chiar la intrarea pe plaja Modern, de pe strada Lebedei (după portul Turistic Tomis). Dacă festivalierii aleg ruta dinspre centrul orașului (iar nu pe la Port), trebuie să aibă în vedere faptul că singurele scări deschise publicului vor fi cele de pe strada Mircea cel Bătrân, de lângă Hotel Continental.

Pentru cei care doresc să ajungă cu mașina personală la festival, organizatorii semnalează mai multe avertizări. În primul rând, folosirea rutelor alternative, întrucât podul de la Fetești este sub lucrări de reabilitare, iar circulația se va face cu dificultate. În al doilea rând, în apropierea festivalului nu vor exista locuri de parcare, iar accesul în port va fi restricționat, fiind permis doar riveranilor și autobuzelor.

Pentru a veni în ajutorul participanților, organziatorii au realizat și o hartă a evenimentului:

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE