Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ghid Untold 2023. În ce situații este permis accesul cu medicamente și ce obiecte sunt interzise în festival

UNTOLD 2023, ediția a opta, se anunță a fi cea mai spectaculoasă dintre toate.

Un univers plin de magie, care durează patru zile și patru nopți. Peste 250 de artiști din România și de peste hotare vor concerta și sute de mii de oameni, din țară și din străinătate, abia așteaptă să fie acolo cu ei.

Untold 2023, „cel mai sigur loc public din România”

Organizatorii dau asigurări ca festivalul o să fie unul sigur, pentru că mii de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor, printre care Direcția Generală Management Operațional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, precum și efectivele Poliției Locale vor fi prezente pe toată durata celor patru zile și vor avea grijă ca măsurile de siguranță să fie respectate.

De asemenea, vor fi și aproximativ 800 de agenți de securitate privată, potrivit comunicatului transmis de organizatorii Untold 2023.

Totodată, participanții trebuie să știe că în zonă vor fi amplasate spitale mobile și trei puncte de prim-ajutor.

În ce situații este permis accesul cu medicamente la Untold 2023

Este permis accesul cu medicamente însoțite de prescripție medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, însă cu o condiție. Posesorii trebuie să prezinte o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Ce obiecte sunt interzise la Untold 2023

Obiecte interzise în festival sunt următoarele: droguri, alcool, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorant), biberoane, umbrele, produse cosmetice inflamabile, rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conserve, artificii, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile, orice tip de obiecte care pot răni, potrivit comunicatului organizatorilor festivalului din Cluj Napoca.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE