Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UNTOLD Dubai 2024. Cât costă biletele la prima ediție a festivalului și ce artiști vor urca pe scenă

UNTOLD, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate festivaluri din lume, va ajunge în 2024 și în Dubai. UNTOLD Dubai va fi primul festival, de acest gen, din Orientul Mijlociu.

În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale.

Două recorduri mondiale la UNTOLD Dubai

Armin Van Buuren, DJ-ul de renume mondial, va pregăti un spectacol în direct de pe Burj Khalifa, pentru a doborî două recorduri mondiale: un show live la cea mai mare înălțime realizat vreodată pe cea mai înaltă clădire de pe planetă, precum și folosirea în timpul show-ului a celui mai mare ecran LED din lume.

Armin van Buuren este unul dintre cei mai iubiți artiști de la UNTOLD-ul românesc, fiind cunoscut în întreaga lume pentru cele mai complexe mixaje, de fiecare dată când concertează la Cluj (peste 8 ore de spectacol la UNTOLD 2019). Armin van Buuren a creat o conexiune nemaiîntâlnită cu fanii UNTOLD, de-a lungul anilor, în principal pentru că împărtășesc aceleași valori, ideea că muzica unește tocmai esența vieții, sufletele oamenilor.

Ce artiști vor cânta la UNTOLD DUBAI

Ellie Goulding, Bebe Rexha, Major Lazer Soundsystem, G-Eazy și cei mai apreciați DJ ai lumii: Hardwell, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet sunt artiștii care completează primul anunț pentru cel mai mare festival de muzică din Dubai.

La cel mai mare eveniment muzical al anului, UNTOLD Dubai, pe cele cinci scene ale festivalului vor urca peste 100 de artiști, cele mai mari nume din industria muzicală internațională.

Bilete UNTOLD DUBAI 2024

În perioada 10-15 noiembrie, fanii vor putea să-și achiziționeze abonamente pentru prima ediție UNTOLD Dubai la prețuri speciale, iar după această dată prețurile vor crește.

  • Fanii vor putea să-și achiziționeze abonamente la prețul special de 184.17 Euro, pentru cele de tip Acces General și 526,2 Euro, pentru abonamentele tip VIP.

Pe site-ul festivalului untold.ae sunt disponibile și pachete de cazare.

Prima rundă de vânzare a abonamentelor pentru prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a fost un succes.

Deși organizatorii au pregătit inițial 5.000 de abonamente, datorită numărului mare de fani care așteptau pe site-ul oficial al evenimentului să-și asigure intrarea la prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai, aceștia au dublat numărul biletelor, așa că peste 10.000 de oameni din întreaga lume și-au asigurat deja accesul la cel mai așteptat eveniment muzical din Dubai.

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi și peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii în toate cele 4 zile.

Unde va avea loc UNTOLD Dubai 2024

UNTOLD Dubai promite să revoluționeze divertismentul și să se impună ca noua imagine reprezentativă a acestui oraș remarcabil. Festivalul, primul de acest gen în Orientul Mijlociu, va transforma Expo City Dubai, locul unde va avea loc evenimentul, într-o experiență complet captivantă și inovatoare, care va aprinde toate simțurile participanților.

VEZI GALERIA
3 imagini

Renumitul Expo City din Dubai va servi drept fundal cultural pentru UNTOLD Dubai, oferind participanților la festival o experiență care reflectă inima și sufletul orașului.

Atunci când combini Dubai - punctul central al celei mai mari destinații turistice din lume - cu Dubai Expo City - atracția care a înregistrat peste 30 de milioane de vizite în cele șase luni de la deschidere și Festivalul UNTOLD, nu poate rezulta decât un singur lucru: cea mai epică experiență la un festival, transmit organizatorii.

UNTOLD – un festival renumit în Europa

Festivalul UNTOLD, renumit pentru cele șapte ediții emblematice din Europa, s-a impus ferm ca lider în industria divertismentului, în ultimii șapte ani. Cu peste 200 de artiști internaționali anual și un număr uimitor de 375.000 de festivalieri pe ediție, Festivalul UNTOLD din Transilvania, România, a captivat publicul prin îmbinarea de experiențe pentru familie, pe timpul zilei, și petreceri nocturne de neuitat.

Festivalul a prezentat pe scenele sale artiști renumiți precum Imagine Dragons, Robbie Williams, Hurts, The Script, Jason Derulo, J Balvin, Ellie Goulding, G-Eazy, Busta Rhymes, Bastille și Black Eyed Peas, pentru a numi doar câțiva.

În fiecare an, UNTOLD a găzduit TOP 10 cei mai căutați DJi din lume, inclusiv Armin van Buuren, David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Afrojack, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Don Diablo și Oliver Heldens, clasați astfel de DJ Mag's Top 100 DJs.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE