Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Taylor Swift, așteptată de mii de fani în Japonia. Artista va cânta pe un stadion cu aproape 60.000 de locuri

Sute de mii de fani din Japonia sunt gata să înfrunte viscolul și ninsorile puternice pentru a o vedea pe Taylor Swift. Este primul concert al artistei după marele succes de la premiile Grammy. Unii au plătit și 800 de dolari pentru un bilet.

Taylor Swift va cânta pe un stadion cu aproape 60.000 de locuri. Cererea este însă atât de mare încât artista are programate patru concerte consecutive.

Turneul „Eras”

Concertul face parte din turneul „Eras”. Cu show-uri susținute în Statele Unite, Australia și Asia, Taylor Swift va bate recorduri peste recorduri. Turneul „Eras” s-a s-a clasat deja  pe primul loc în clasamentul vânzărilor de bilete pe parcursul unui an, iar analiștii din Japonia estimează că cele patru concerte ale lui Taylor Swift vor avea un impact economic de peste 200 de milioane de dolari. Vorbim despre încasări făcute de hoteluri și restaurante care vor profita la maxim de numărul mare de turiști.

Marea dilemă a fanilor este dacă Taylor Swift va ajunge în Los Angeles, la marea finală Super Bowl, pentru a-și susține iubitul, pe Travis Kelce, unul dintre liderii echipei City Chiefs. Chiar și ambasada Japoniei la Washington a intervenit pentru a-i liniști pe fani și a anunțat că în ciuda zborului de 12 ore și a diferenței de fus orar de 17 ore, artista va putea ajunge în Las Vegas până duminică.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE