Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Taylor Swift și Travis Kelce, sărut după o victorie importantă în NFL. De ce artista ar putea rata finala Super Bowl

Artista Taylor Swift, desemnată personalitatea anului 2023 de revista Time, l-a sărutat și îmbrățișat pe iubitul ei, Travis Kelce, după ce jucătorul de fotbal american și echipa sa Kansas City Chiefs și-au învins rivalii de la Baltimore Ravens, în meciul care i-a calificat la Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, NFL. Cu doar o zi înainte de marea finală, Taylor Swift are programat un concert în Japonia, așa că prezența ei la Super Bowl nu a fost confirmată deocamdată.

Taylor Swift este una dintre cele mai cunoscute artiste din lume, iar relația ei cu jucătorul de fotbal american Travis Kelce a generat mai mult interes pentru meciurile NFL. Cântăreața a fost în centrul atenției pe tot parcursul victoriei Kansas City Chiefs cu 17-10 în meciul de campionat, dar și la sărbătoarea de după câștigarea partidei.

Înainte de a accepta trofeul Lamar Hunt a patra oară în cinci ani, antrenorul Andy Reid, aflat pe scenă, a găsit-o pe Swift în mulțime și a evidențiat-o. Ulterior, Taylor Swift și Travis Kelce s-au plimbat braț la braț în jurul terenului, în timp ce coechipierii sportivului s-au îndreptat spre vestiare. Kelce a întrebat apoi unde era fratele său, Jason, iar Swift s-a îndepărtat pentru ca frații să poată discuta.

Jason Kelce, de asemenea campion la Super Bowl și jucător la Philadelphia Eagles, echipă care a pierdut în fața lui Chiefs în finala Super Bowl din 2023, l-a îmbrățișat pe Travis și i-a transmis să câștige din nou meciul decisiv în NFL.

Travis Kelce nu a oferit interviuri presei, pentru că, cel mai probabil, prezența lui Taylor Swift a reprezentat o prioritate mai mare pentru el, potrivit The Associated Press.

Cum ar putea ajunge Taylor Swift la Super Bowl

Singurul lucru care pune sub semnul întrebării prezența lui Taylor Swift pe Allegiant Stadium atunci când Chiefs vor înfrunta San Francisco 49ers în Super Bowl, pe 11 februarie, este programul turneului "Eras Tour".

Cântăreața are programate concerte la Tokyo vineri, 9 februarie, și sâmbătă, 10 februarie, însă diferența de fus orar i-ar permite să fie prezentă la meci.

Potrivit The Athletic, Taylor Swift va susține patru spectacole la Tokyo Dome din Japonia, în nopți consecutive, în perioada 7-10 februarie, înainte de a se îndrepta spre Australia pentru concerte începând din 16 februarie. Ușile se deschid la ora locală 16.00 pentru concertul de la Tokyo, iar spectacolul începe la ora 18.00. De obicei, artista își deschide concertul la aproape două ore de la ora de începere programată. Cu toate acestea, nu au fost anunțați artiști în deschiderea concertelor pentru datele turneului ei din Tokyo.

De regulă, concertele ei durează aproximativ trei ore și jumătate, ceea ce înseamnă că s-ar putea încheia în jurul orei 21:30.

Dacă pleacă de pe aeroportul Haneda, care este cel mai apropiat aeroport de Tokyo Dome, la aproximativ 25 de minute de mers cu mașina, cu un timp suplimentar pentru a ține cont de traficul de la concert și de înregistrarea zborului, Swift ar putea ajunge la Las Vegas o oră mai târziu.

Potrivit Business Insider, Swift are două avioane private evaluate la mai multe milioane de dolari - un Dassault Falcon 7X și un Dassault Falcon 900 - care au fost folosite intensiv în timpul etapei americane a turneului său Eras Tour.

Potrivit producătorului Falcon, modelul 900LX are o autonomie de 4.750 de mile, în vreme ce modelul 7X are o autonomie mai mare, de 5.906 mile. Distanța dintre aeroportul Haneda și Aeroportul Internațional Harry Reid din Las Vegas, situat în apropierea stadionului Allegiant, este 5.548 mile. Din acest motiv, este posibil ca Taylor Swift să opteze pentru modelul 7X.

Un reprezentant al companiei Paramount Business Jets a estimat un zbor din aeroportul Haneda Airport către cel din Las Vegas ar dura până la 10 ore și jumătate cu cel avion. Acest lucru înseamnă că dacă Taylor Swift pleacă din Tokyo la ora local 22:30, ar putea ajunge în Las Vegas pe 10 februarie, în jurul orei locale 16, cu aproape zi înainte de începerea Super Bowl.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE