Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vin rosé, varianta Kylie Minogue. Celebra cântăreață și-a lansat propria marcă de vinuri

Publicat de: Euronews

Vinul rosé este cu siguranță una dintre băuturile preferate în perioada verii, iar mărcile de vin rosé din sudul Franței sunt printre cele mai căutate, dar și printre cele mai scumpe. Celebra artistă Kylie Minogue se numără printre cei care au decis să facă afaceri cu mult râvnita licoare franceză.

Cariera artistei Kylie Minogue se întinde pe mai bine de trei decenii. Pe lângă muzică, artista australiancă a cochetat și cu lumea filmului, iar acum, are și propria ei marcă de vin: Kylie Wines. Într-un interviu acordat pentru Associated Press, Kylie Minogue a declarat că ideea de a avea propria marcă de vin i-a venit în Nashville, într-o seară de vară, în timp ce savura un pahar de vin rosé.

Kylie Minogue: „Ideea vinurilor mi-a venit într-o fracțiune de secundă. Mereu mi-a plăcut vinul, în special cel rosé. A fost un moment din acela special, era o noapte fierbinte în Nashville, eu beam un pahar de rosé rece, lumina se reflecta în acel pahar și atunci pur și simplu m-am trezit spunând că vreau să am propria marcă de vinuri rosé.

Am început să mă documentez să văd cu cine aș putea lucra în acest sens, pentru că nu știam mai nimic despre vinuri, în afara faptului că ideea era bună.”

Lansarea propriei mărci de vinuri a avut loc la Café Carlyle

Lansarea propriei mărci de vinuri a avut loc la Café Carlyle, în incinta hotelului celebru cu același nume. Este locul unde de-a lungul anilor au fost găzduiți președinți ai Statelor Unite. La eveniment, Kylie Minogue a susținut și un concert, unul dintre cele mai reușite din viața ei, așa cum a declarat chiar artista.

Kylie Minogue: „A fost un moment incredibil pentru mine. M-am gândit că acel spațiu încărcat de istorie a scos ce e mai bun din mine. E interesant cum un loc te poate transforma astfel. Cei din echipa mea chiar mi-au spus că nu m-au mai auzit cântând așa niciodată. A fost un moment extraordinar, n-am să-l uit niciodată.”

Kylie Minogue a supraviețuit unui cancer la sân

În anul 2005, Kylie Minogue a supraviețuit unui cancer la sân. Anul acesta, artista a împlinit 54 de ani. Mărturisește că este un om norocos, pentru că a reușit să aibă cariera la care a visat întotdeauna.

Kylie Minogue: „Sunt recunoscătoare pentru tot ce trăiesc, pentru că am mereu oportunități incredibile, pentru că am mereu inspirație să caut noi oportunități. Mereu am fost un om curios, nu mi-am pierdut această curiozitate, iar asta mă bucură. Mă simt în continuare plină de inspirație, mai mult ca oricând.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE