Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Prinţesa de Wales a fost externată în urma intervenției chirurgicale și se află la reședința din Windsor

Kate, prinţesa de Wales, s-a întors acasă, după ce a fost externată în urma intervenției chirurgicale pe care a realizat-o în urmă cu două săptămâni, a anunţat luni Palatul Kensington într-un comunicat.

Într-o declarațaie publică, Palatul Kensington a spus că prințesa s-a întors acum la reședința din Windsor și că „face progrese bune”.

"Face progrese bune", precizează comunicatul Palatului Kensington. "Prinţul şi prinţesa doresc să mulţumească enorm întregii echipe de la London Clinic, în special personalului dedicat, pentru îngrijirea pe care i-au acordat-o", se arată în comunicat.

Prințesa de Wales a plecat de la spitalul privat al Clinicii din Londra fără nicio apariție publică. Până în acest moment nu se cunoaște natura intervenției chirurgicale, însă se știe că va avea nevoie de câteva luni pentru a se recupera definitiv.

Prințesa a petrecut 13 nopți în spital de la operație și o așteaptă o lungă perioadă de recuperare, motiv pentru care nu va reveni la sarcinile oficiale decât după Paște.

Regele Charles rămâne internat

Regele Charles se află în continuare la același spital de unde a fost externată Kate, după ce vineri a suferit o intervenţie chirurgicală din cauza prostatei mărite.

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii se simte bine după ce a fost supus vineri unei proceduri medicale planificate pentru tratarea hipertrofiei de prostată, conform unei surse apropiate Casei Regale.

Suveranul a fost internat în același spital în care se află și nora sa, Kate, care se recuperează după o intervenție chirurgicală. Regina consort, Camilla, l-a însoțit la London Clinic din vestul Londrei.

Nu este singura personalitate din Casa Regală britanică ce a avut nevoie de îngrijiri medicale speciale. Recent,

Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, Duce de York, fratele mai mic al Regelui Charles al III-lea, a primit diagnosticul de cancer de piele.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE