Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Catherine, Prinţesa de Wales a Marii Britanii, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală

Kate, Prinţesa de Wales a Marii Britanii, a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală programată care a fost efectuată cu succes, a anunţat miercuri Palatul Kensington, potrivit Agerpers.

Potrivit unui comunicat al Palatului, Kate ar urma să rămână în spital timp de 10 până la 14 zile înainte de a reveni la domiciliu pentru a se recupera.

„Intervenția chirurgicală a avut succes și este de așteptat ca ea să rămână în spital timp de zece până la paisprezece zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea. Pe baza recomandărilor medicului, este puțin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice până după Paște”, se mai arată în comunicat.

Palatul a decis să nu divulge motivul intervenției chirurgicale a Ducesei Catherine, dar a confirmat că afecțiunea nu este de natură cancerigenă. Conform informațiilor furnizate de Sky News, operația a fost planificată și, după ce va părăsi spitalul, Prințesa de Wales se va recupera în confortul casei sale din Windsor.

Palatul Kensington va mai oferi informații cu privire la starea alteței sale regale, doar când vor exista astfel de informații de oferit. Prițesa de Wales dorește să-și ceară scuze tuturor celor în cauză pentru faptul că trebuie să-și amâne îndatoririle", potrivit comunicatului.

Ultima apariție a Prințesei a avut loc la slujba de Crăciun a familiei regale de la Sandringham.

La scurt timp după ce această veste, Palatul Buckingham a anunțat că și Regele Charles va fi operat, pentru o afecțiune benignă a prostatei. Toate angajamentele publice ale monarhului vor fi amânate pentru o scurtă perioadă, cât va dura recuperarea acestuia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE