Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UNTOLD 2024: Cât costă biletele la festival și ce artiști vor urca pe scenă

UNTOLD 2024 este organizat în perioada 8-11 august, la Cluj. Louis Tomlinson, Tom Grennan, Sam Smith și Swedish House Mafia sunt printre marile nume confirmate pentru această ediție a festivalului.

Ce artiști vin la UNTOLD 2024

Louis Tomlinson şi Tom Grennan sunt ultimele două mari nume anunțate la UNTOLD 2024. Va fi pentru prima oară când cei doi artiști cântă la festivalul organizat la Cluj.

Louis Tomlinson, fostul membru al trupei One Direction, a reuşit să aibă şi o carieră solo de succes. Cu o voce versatilă şi versuri pline de emoţie, Tomlinson rezonează perfect cu fanii săi. "Just Hold On" sau "Back to You" sunt piesele cu care a ajuns în clasamentele din Marea Britanie şi Statele Unite. În noiembrie 2023, după show-ul sold-out de pe O2 Arena, Tomlinson a fost nominalizat în cadrul Rolling Stone UK Awards la categoria "Live Act Award". Louis Tomlinson va oferi fanilor UNTOLD un show live în care va include şi piese din cel mai recent album "LIVE", lansat în luna aprilie a acestui an.

Tom Grennan va ajunge pentru prima dată pe scena principală a festivalului UNTOLD. "Cu o voce unică, britanicul este un artist care a reuşit să ofere în piesele sale o combinaţie perfectă de genuri muzicale: rock, indie şi pop. Piesele precum "Little Bit of Love" şi "Found What I've Been Looking For" îi evidenţiază talentul autentic. Este unul dintre artiştii care au reuşit să îşi cucerească fanii din întreaga lume cu show-uri pline de emoţie", menţionează sursa citată.

DJ-ul brazilian ZERB este un alt nume în premieră pentru ediţia 2024 a festivalului UNTOLD.

Pentru prima dată în România, pe scena festivalului UNTOLD va urca și Sam Smith, artistul care deține un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy.

Un alt nume așteptat de fanii festivalului este trio-ul Swedish House Mafia care vine pentru prima dată pe scena UNTOLD.

În lineup sunt incluși DJ de top la nivel global: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine.

În noul val de artiști se regăsesc și nume legendare în cultura underground – Carl Cox, Solomun și Fisher.

BILETE ȘI ABONAMENTE UNTOLD 2024

Fanii pot achiziționa abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de magie de pe untold.com. Cea de-a noua ediție a festivalului UNTOLD va avea loc între 8-11 august 2024.

Din data de 25 martie prețurile abonamentelor pentru ediția 2024 a festivalului UNTOLD vor crește, cei care optează pentru accesul general timp de 4 zile vor achita 159 Euro plus taxe.

  • Abonamente General Acces - 4 Zile - 864.20 Lei
  • Abonamente General Acces - 4 Zile - Pentru tinerii Under25 - 690.20 Lei
  • VIP Acces - 4 Zile: 2030.00 Lei
  • Abonamente Access General - 4 Bilete - 2992.80 Lei

Pe site-ul untold sunt prezentate și oferte de cazare la căminele studențești sau la hoteluri.

Aftermovie-ul UNTOLD 2023 a fost lansat oficial

Pe 7 decembrie a fost lansat aftermovie-ul ediției 2023. Peste 600 de fani, vedete, influenceri și parteneri ai festivalului au avut șansa să vadă avanpremiera aftermovie-ului UNTOLD. Evenimentul de lansare din București a avut loc la Mina Museum - Museum of Immersive New Art și a fost o experiență în sine pentru cei prezenți. Fiecare invitat la eveniment nu a fost doar un privitor pasiv, a devenit parte a universului magic UNTOLD.

Emoțiile și bucuria trăite de cei peste 420.000 de fani veniți din peste 100 de țări ale lumii, care au ajuns la festivalul UNTOLD în 2023 în cele patru zile și patru nopți magice, au fost comprimate în 10 minute de amintiri frumoase. Universul magic UNTOLD, personajele sale misterioase, fanii care au trăit cu entuziasm fiecare moment al festivalului, show-urile extraordinare ale artiștilor români și internaționali au fost surprinse de 4 drone, 150 de camere, care au adunat toate energia festivalului în 40 TB (terabytes) de conținut. Sunt amintiri unice pentru cei peste 420.000 de participanți la cel de-al optulea capitol al festivalului UNTOLD, redate în format 4K. 

Despre Untold

UNTOLD este unul din cele mai populare festivaluri din România și atrage anual fani din toate colțurile lumii. Recent, festivalul s-a clasat pe locul trei în Top 100 Festivals, realizat de DJ Mag, după Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Festivalul va ajunge în februarie 2024 și în Dubai. UNTOLD 2024 Dubai va fi primul festival, de acest gen, din Orientul Mijlociu.

Prima ediție a UNTOLD a avut loc în anul 2015. De atunci, festivalul a adus în România nume mari din muzica internațională, printre care Armin van Burren, Avicii, David Guetta, Martin Garrix, Steve Aoki, Bebe Rexha, Ava Max și Imagine Dragons.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE