Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

UNTOLD 2024: Cât costă biletele la festival și ce artiști vor urca pe scenă

Publicat de: Euronews

Organizatorii unuia dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din lume pregătesc deschiderea unui nou capitol din universul magic UNTOLD, și anunță primele nume confirmate pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului, care va avea loc între 8-11 august 2024.

Pentru prima dată în România, pe scena festivalului UNTOLD va urca Sam Smith, artistul care deține un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy.

Un alt nume așteptat de fanii festivalului este trio-ul Swedish House Mafia care vine pentru prima dată pe scena UNTOLD.

Experiența din 2024 va fi una memorabilă pentru sutele de mii de fani și pentru cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial, promit organizatorii.

ABONAMENTE UNTOLD 2024

Fanii pot achiziționa abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de magie de pe untold.com. Cea de-a noua ediție a festivalului UNTOLD va avea loc între 8-11 august 2024.

  • Abonamente General Acces - 4 Zile - Faza 1: 778.40 Lei
  • VIP Acces - 4 Zile: 1680.00 Lei
  • Ofertă Abonament General Acces 4 Zile UNTOLD + Abonament General Acces 4 Zile MASSIF: 1052.80 Lei

Pe site-ul untold sunt prezentate și oferte de cazare la căminele studențești sau la hoteluri.

Aftermovie-ul UNTOLD 2023 a fost lansat oficial

Pe 7 decembrie a fost lansat aftermovie-ul ediției 2023. Peste 600 de fani, vedete, influenceri și parteneri ai festivalului au avut șansa să vadă avanpremiera aftermovie-ului UNTOLD. Evenimentul de lansare din București a avut loc la Mina Museum - Museum of Immersive New Art și a fost o experiență în sine pentru cei prezenți. Fiecare invitat la eveniment nu a fost doar un privitor pasiv, a devenit parte a universului magic UNTOLD.

Emoțiile și bucuria trăite de cei peste 420.000 de fani veniți din peste 100 de țări ale lumii, care au ajuns la festivalul UNTOLD în 2023 în cele patru zile și patru nopți magice, au fost comprimate în 10 minute de amintiri frumoase. Universul magic UNTOLD, personajele sale misterioase, fanii care au trăit cu entuziasm fiecare moment al festivalului, show-urile extraordinare ale artiștilor români și internaționali au fost surprinse de 4 drone, 150 de camere, care au adunat toate energia festivalului în 40 TB (terabytes) de conținut. Sunt amintiri unice pentru cei peste 420.000 de participanți la cel de-al optulea capitol al festivalului UNTOLD, redate în format 4K. 

Despre Untold

UNTOLD este unul din cele mai populare festivaluri din România și atrage anual fani din toate colțurile lumii. Recent, festivalul s-a clasat pe locul trei în Top 100 Festivals, realizat de DJ Mag, după Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Festivalul va ajunge în februarie 2024 și în Dubai. UNTOLD 2024 Dubai va fi primul festival, de acest gen, din Orientul Mijlociu.

Prima ediție a UNTOLD a avut loc în anul 2015. De atunci, festivalul a adus în România nume mari din muzica internațională, printre care Armin van Burren, Avicii, David Guetta, Martin Garrix, Steve Aoki, Bebe Rexha, Ava Max și Imagine Dragons.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE