Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UNTOLD 2024: Cât costă biletele la festival și ce artiști vor urca pe scenă

Organizatorii unuia dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din lume pregătesc deschiderea unui nou capitol din universul magic UNTOLD. Au fost deja confirmate câteva nume mari pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului, care va avea loc între 8-11 august 2024.

Ce artiști vin la UNTOLD 2024

Pentru prima dată în România, pe scena festivalului UNTOLD va urca Sam Smith, artistul care deține un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy.

Un alt nume așteptat de fanii festivalului este trio-ul Swedish House Mafia care vine pentru prima dată pe scena UNTOLD.

În lineup sunt incluși DJ de top la nivel global: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine.

În noul val de artiști se regăsesc și nume legendare în cultura underground – Carl Cox, Solomun și Fisher.

BILETE ȘI ABONAMENTE UNTOLD 2024

Fanii pot achiziționa abonamente pentru cele 4 zile și 4 nopți de magie de pe untold.com. Cea de-a noua ediție a festivalului UNTOLD va avea loc între 8-11 august 2024.

Din data de 25 martie prețurile abonamentelor pentru ediția 2024 a festivalului UNTOLD vor crește, cei care optează pentru accesul general timp de 4 zile vor achita 159 Euro plus taxe.

  • Abonamente General Acces - 4 Zile - 864.20 Lei
  • Abonamente General Acces - 4 Zile - Pentru tinerii Under25 - 690.20 Lei
  • VIP Acces - 4 Zile: 2030.00 Lei
  • Abonamente Access General - 4 Bilete - 2992.80 Lei

Pe site-ul untold sunt prezentate și oferte de cazare la căminele studențești sau la hoteluri.

Aftermovie-ul UNTOLD 2023 a fost lansat oficial

Pe 7 decembrie a fost lansat aftermovie-ul ediției 2023. Peste 600 de fani, vedete, influenceri și parteneri ai festivalului au avut șansa să vadă avanpremiera aftermovie-ului UNTOLD. Evenimentul de lansare din București a avut loc la Mina Museum - Museum of Immersive New Art și a fost o experiență în sine pentru cei prezenți. Fiecare invitat la eveniment nu a fost doar un privitor pasiv, a devenit parte a universului magic UNTOLD.

Emoțiile și bucuria trăite de cei peste 420.000 de fani veniți din peste 100 de țări ale lumii, care au ajuns la festivalul UNTOLD în 2023 în cele patru zile și patru nopți magice, au fost comprimate în 10 minute de amintiri frumoase. Universul magic UNTOLD, personajele sale misterioase, fanii care au trăit cu entuziasm fiecare moment al festivalului, show-urile extraordinare ale artiștilor români și internaționali au fost surprinse de 4 drone, 150 de camere, care au adunat toate energia festivalului în 40 TB (terabytes) de conținut. Sunt amintiri unice pentru cei peste 420.000 de participanți la cel de-al optulea capitol al festivalului UNTOLD, redate în format 4K. 

Despre Untold

UNTOLD este unul din cele mai populare festivaluri din România și atrage anual fani din toate colțurile lumii. Recent, festivalul s-a clasat pe locul trei în Top 100 Festivals, realizat de DJ Mag, după Tomorrowland (Belgia) și Glastonbury (Marea Britanie).

Festivalul va ajunge în februarie 2024 și în Dubai. UNTOLD 2024 Dubai va fi primul festival, de acest gen, din Orientul Mijlociu.

Prima ediție a UNTOLD a avut loc în anul 2015. De atunci, festivalul a adus în România nume mari din muzica internațională, printre care Armin van Burren, Avicii, David Guetta, Martin Garrix, Steve Aoki, Bebe Rexha, Ava Max și Imagine Dragons.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE