Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Prima zi la Neversea 2023. Plaja din Constanța s-a transformat într-un ring imens de dans

Plaja din Constanța a devenit un ring imens de dans azi noapte. Zeci de mii de tineri s-au distrat pe ritmurile artiștilor preferați la cel mai așteptat festival al verii. Urmează alte trei zile de dans sub cerul liber la Neversea 2023, unde vor fi 200 de artiști din 20 de țări care vor întreține atmosfera.

Plini de energie și cu chef de distracție, peste 70.000 de tineri au dansat pe plaja din Constanța. Plaja s-a transformat rapid într-un ring de dans imens.

A cincea ediție festivalul Neversea aduce pe scenă artiști din 200 de țări. Printre ei, J. Balvin, Lil Pump, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Julian Jordan, Mario Fresh, Alexandra Stan și Smiley.

Cum se face plata la festival

Participanții la Neversea trebuie să știe că plata la festival se va face numai prin intermediul brățării primite. Nu va exista posibilitatea plății cash sau cu cardul.

Alimentarea brățării se face prin procesul de top-up, care se poate realiza atât online sau la locație, la zonele de CreditPoint din festival, atât cu cash, cât și cu cardul.

Cum se face accesul la Neversea 2023

Organizatorii anunță că punctele de Check-in la locație și acces în festival sunt poziționate chiar la intrarea pe plaja Modern, de pe strada Lebedei (după portul Turistic Tomis). Dacă festivalierii aleg ruta dinspre centrul orașului (iar nu pe la Port), trebuie să aibă în vedere faptul că singurele scări deschise publicului vor fi cele de pe strada Mircea cel Bătrân, de lângă Hotel Continental.

Pentru cei care doresc să ajungă cu mașina personală la festival, organizatorii semnalează mai multe avertizări. În primul rând, folosirea rutelor alternative, întrucât podul de la Fetești este sub lucrări de reabilitare, iar circulația se va face cu dificultate. În al doilea rând, în apropierea festivalului nu vor exista locuri de parcare, iar accesul în port va fi restricționat, fiind permis doar riveranilor și autobuzelor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE