Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cinci insule private care costă cât un apartament în Europa

Te-ai gândit până acum să îți cumperi un loc doar al tău, cum ar fi o insulă privată, spre exemplu? Cu siguranță că mulți ne-am întrebat câți bani ar trebui să scoatem din buzunar pentru o astfel de achiziție. Noi am aflat că există și insule care costă cât un apartament în Europa.

Iată cinci astfel de insule:

Insula Big Tancook din Nova Scoția este scoasă la vânzare sub forma unei parcele insulare. Ce înseamnă asta? Că poți cumpăra o parte din insulă, iar prețul este de 56.000 de euro. Și cu siguranță este o investiție bună, mai ales pentru cei care iubesc natura.

*Ce ai putea obține la acest preț în Europa: un apartament cu un dormitor de 63 de metri pătrați în Sunny Beach, Bulgaria.

Insula Danhattan din SUA este o altă opțiune, la fel de bună. Dacă vrei să o cumperi trebuie să scoți din buzunar 263.000 de euro. Partea cea mai bună este că vine cu tot cu o cabană, în care pot locui opt persoane, dar și cu o barcă.

*Ce ai putea obține la acest preț în Europa: o proprietate în Funchal, Madeira.

Rămânem tot în America, dar mergem în Nicaragua. Insula Bocal costă aproape 300.000 de euro, dar în acest preț intră și o casă de oaspeți cu două dormitoare, o piscină și chiar un debarcader. Insula este locul ideal pentru cei care iubesc climatul tropical. Și, îți mai dăm un pont: proprietarul a efectuat mai multe renovări, așa că, dacă te-ai decis să o cumperi, vei avea multe lucruri noi de care să beneficiezi.

*Ce ai putea obține la acest preț în Europa: un apartament de 51 de metri pătrați cu un pat și vedere la mare în Palma Nova, Mallorca.

Dacă totuși iubești petrecerile, Insula Carabana Sol din Panama este alegerea perfectă. Are o terasă cu grătar, jacuzzi, foișor, plajă privată, dar și o lagună privată, perfectă pentru înot. Prețul insulei este de 336.782 de euro.

*Ce ai putea obține la acest preț în Europa: o proprietate în Quartier Vernier din Nisa, Franța.

Cea mai scumpă dintre descoperirile noastre conține două hectare de plajă și păduri tropicale. Acolo găsești și o casă, dar și o promenadă. Vorbim despre Insula Iguana din Nicaragua și costă aproape 4000.000 de euro.

*Ce ai putea obține la acest preț în Europa: Un apartament de lux pe malul mării, pe coasta Mediteranei, în Collioure, Franța.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE