Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

ChatGPT are o nouă funcție disponibilă în varianta pe bani. Cum a fost antrenat sistemul de inteligență artificială

Utilizatorii chatbotului ChatGPT vor putea de acum să navigheze pe Internet cu ajutorul sistemului software ce folosește inteligența artificială, au anunțat miercuri reprezentanții companiei OpenAI, potrivit agenției Reuters.

Dezvoltatorul sistemului de inteligență artificială a precizat că noua funcție va permite site-urilor să controleze modul în care ChatGPT interacționeză cu datele acestora.

"Browsing este disponibil începând de astăzi pentru utilizatorii Plus și Enterprise, iar în curând vom extinde această opțiune la toți utilizatorii. Pentru a activa această funcție, alegeți Browse with Bing în selectorul de la GPT-4", au anunțat reprezentanții companiei start-up OpenAI într-o postare pe platforma X (fosta Twitter).

De asemenea, startup-ul a anunțat la începutul acestei săptămâni o actualizare care va permite ChatGPT să poarte conversații vocale cu utilizatorii și să interacționeze cu aceștia prin intermediul imaginilor, asemenea asistentului Siri de la Apple.

Anterior, compania OpenAI a testat o funcție care le permitea utilizatorilor să acceseze cele mai recente informații cu ajutorul motorului de căutare Bing în varianta premium ChatGPT Plus. Mai apoi, a dezactivat-o din cauza temerilor că ar putea permite utilizatorilor să ocolească măsurile de securitate prin care erau nevoiți să plătească pentru a accesa unele opțiuni.

La începutul acestui an, ChatGPT a devenit aplicația cu cea mai rapidă creștere din istorie, ajungând la 100 de milioane de utilizatori activi lunar în ianuarie, înainte de a fi devansată de aplicația Threads de la Meta.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE