Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Alternative la WhatsApp. Cele mai bune aplicații pe care le putem folosi când pică WhatsApp

WhatsApp este cel mai popular serviciu de mesagerie la ora actuală, însă pe piață există numeroase alternative. Acestea sunt utile mai ales în situația în care WhatsApp pică, așa cum s-a întâmplat pe 25 octombrie, când timp de două ore nu s-au putut primi și trimite mesaje.

Care sunt cele mai bune alternative la WhatsApp, atunci când aplicația nu poate fi folosită.

Telegram

Telegram este o aplicație populară de mesagerie care oferă chat vocal, video și text împreună cu o combinație de opțiuni de securitate. Apelurile vocale sunt criptate automat de la un capăt la celălalt, iar aplicația oferă un mod de chat secret în care textele sunt, de asemenea, criptate, plus un temporizator de autodistrugere.

Totuși, textele de rutină nu sunt la fel de sigure. Este, de asemenea, una dintre puținele platforme care vă permit să blocați aplicația în sine, așa că dacă cineva obține acces fizic la telefonul dvs., tot nu vă poate citi mesajele în Telegram. Este gratuit pentru iPhone, Android.

Signal

Pentru cea mai bună aplicație în ceea ce privește securitate ca o alternativă la WhatsApp este Signal. Aplicația se apropie de confidențialitate cu criptare completă de la un capăt la celălalt pentru conversații vocale, video și text atunci când conversați cu alți utilizatori Signal.

Și compania din spatele Signal este o organizație non-profit din SUA care nu are niciun stimulent pentru profit sau pentru a vă vinde datele. Puteți seta și mesajele să se autodistrugă. Pe de altă parte, aplicației îi lipsește un sentiment de distracție pe care ați putea-o căuta; nu există GIF-uri încorporate, de exemplu. Este disponibil gratuit atât pentru iPhone, cât și pentru Android.

Threema

În timp ce majoritatea aplicațiilor de mesagerie sunt gratuite, Threema nu este - costă 5 USD atât pe iPhone, cât și pe Android (și o poți folosi și într-un browser web). În schimb, obțineți criptare completă pentru mesajele vocale, video și text, precum și pentru schimburi de fișiere.

Este, de asemenea, una dintre puținele aplicații care nu necesită să vă înregistrați sau să vă confirmați contul folosind numărul de telefon, ceea ce o face extrem de anonimă. De asemenea, s-ar putea să apreciați unele dintre funcțiile suplimentare, cum ar fi capacitatea de a crea sondaje, precum și de a căuta imagini folosind limbajul natural.

Viber

Viber nu are aceeași recunoaștere a numelui ca multe alte aplicații de comunicare, dar este o opțiune solidă dacă doriți o aplicație care să poată efectua și apeluri către telefoane mobile și linii fixe, pe lângă conversația cu alți utilizatori ai aplicației. Gratuit pentru iPhone și Android, are funcții de chat vocal, video și text și face acest lucru cu criptare end-to-end pentru o comunicare sigură.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE