Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

WhatsApp lansează noi funcții de confidențialitate pentru cei care vor să-și evite prietenii

WhatsApp lansează noi funcții de protejare a informațiilor confidențiale. Astfel, utilizatorii aplicației vor putea stabili pentru ce contacte din agendă pot figura online sau nu. De asemenea, la părăsirea unui grup, pot alege ca membrii acestuia să nu fie notificați.

Prin această ultimă actualizare, WhatsApp vine în sprijinul utilizatorilor care încearcă să-și evite prietenii, scrie The Verge.

WhatsApp lansează noi funcții. Cum va putea fi folosit ”Irish Goodbye”

De asemenea, WhatsApp va introduce în curând funcția prin care vei putea părăsi un grup de discuție, fără ca membrii acestuia să fie notificați. Este comparabil cu un ”Irish Goodbye”, adică modul în care unii irlandezi pleacă de la o petrecere fără a-și lua la revedere de la nimeni.

Această opțiune s-ar putea dovedi utilă celor care părăsesc un grup și nu vor să fie ”descusuți” în privat despre acest lucru.

Reprezentanții WhatsApp spun că vor lansa aceste opțiuni luna aceasta și că testează o modalitate de a bloca pe utilizatorii care pot face capturi de ecran (screenshot) mesajelor ce pot fi vizualizate doar o singură dată (view once). Este vorba despre imaginile sau clipurile video care dispar după ce destinatarii le deschid o dată și apoi le închid. După ce închid acele fișiere, destinatarii nu le mai pot vedea în conversații și nu le mai pot accesa din nou.

Anul acesta, WhatsApp a adus mai multe modificări aplicației de mesagerie. Pe lângă reacțiile cu emoji și trimiterea mai rapidă a mesajelor vocale, platforma le permite utilizatorilor cu sisteme de operare Android să-și transfere conversațiile pe iPhone.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE