Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Prețuri mai mari pe litoral. Locurile de cazare s-au scumpit cu 10%-20%

Jumătatea lunii iulie vine cu prețuri mai mari în stațiunile de pe litoralul românesc. Locurile de cazare s-au scumpit de astăzi cu 10% până la 20%, adică tarife de plin sezon estival.

De exemplu, la Mamaia, cea mai ieftină cameră, la un hotel de două stele, costă pentru o singură noapte 200 de lei, fără mic dejun și ajunge la trei stele de la 250 de lei, la 400 de lei.

La patru stele, prețuri cuprinse între 385 de lei și 700 de lei pe noapte, în timp ce la cinci stele, prețul la cazare sare de 1.500 de lei pe noapte, cu acces la piscină și șezlonguri gratuite pe plajă.

Agenții de turism spun însă că aceste prețuri nu se resimt în toate unitățile hoteliere și asta pentru că patronii au ieșit pe piață cu oferte speciale care includ o noapte gratuită de cazare, la un pachet de 3 nopți achitate.

Creșteri de prețuri specifice acestei perioade, găsim în toate stațiunile de pe litoral, aliniate cumva cu stațiunea Mamaia.

Mergând în Eforie Nord, cea mai ieftină cameră la un hotel de două stele costă 185 de lei, în timp ce la patru stele, cea mai ieftină cameră costă 540 de lei.

În stațiunea Jupiter o cameră costă 300 de lei pe noapte și ajunge la 762 de lei pe noapte, la patru stele cu all inclusive.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE