Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Duminică începe „Litoralul pentru toți”: cazări de 34 de lei/noapte pe litoralul românesc

Programul Litoralul pentru toți începe duminica aceasta. Turiștii se pot caza în stațiunile de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 34 de lei pe noapte de persoană, începând de duminica aceasta. Pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță. Programul se desfășoară până pe 19 iunie.

Prețurile din această perioadă sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare, fără mic dejun, începe de la 34 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopţi de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive, tarifele încep de la 160 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopţi de cazare, potrivit Agerpres.

Rezervările se pot face direct la hotel sau prin intermediul agențiilor de turism. Pentru ediția din acest an și-au anunțat participarea zeci de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc, care pun la dispoziția turiștilor, cumulat, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

„Recomandăm turiştilor să-şi facă vacanţele pe litoralul nostru şi în extrasezon. Au toate motivele: plajele şi staţiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă şi, poate cel mai important argument, preţurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie şi august. Mă bucur că, în ciuda vremurilor dificile pe care le traversăm, putem să ducem mai departe acest program care a devenit o tradiţie şi să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a petrece câteva zile la plajă la tarife mai mult decât accesibile”, a transmis Dragoş Răducan, preşedintele Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc.

Pe lista programului Litoralul pentru toți sunt înscrise 33 de hoteluri, între 2 și 4 stele, din Mamaia, Eforie Nord și Sud, Jupiter, Neptun, Olimp, Venus și Saturn. Lista poate fi accesată pe site-ul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, fptr.ro.

Programul Litoralul pentru Toţi se află la ediţia cu numărul 40 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE