Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Johnny Depp, între aplauze și controverse la Cannes. Actorul a revenit pe marile ecrane după ce a fost acuzat de violență domestică

Johnny Depp a fost în centrul atenției la Festivalul de Film de la Cannes, unde a avut loc premiera ultimul său film „Jeanne du Barry”. Timp de șapte minute, audiența l-a ovaționat în picioare pe celebrul actor.

Johnny Depp joacă rolul lui Ludovic al XV-lea în filmul „Jeanne du Barry”. Rolul principal este jucat de regizoarea peliculei, Maiwenn (Maiven).

Am început prima întâlnire la ora 15 și am terminat la miezul nopții fără să vorbim o dată despre cinema. Deci a fost dragoste la prima vedere.

Un alt aspect controversat și amplu discutat pe rețelele de socializare a fost conferința de presă de după premiera filmului, care a început mai târziu decât era prevăzut. Iar Johnny Depp a întârziat mai bine 20 de minute.

Scandalurile în care a fost implicat i-au adus lui Depp o pauză de trei ani în lumea filmului. Actorul a rămas fără rolul lui Grindewald din seria „Fantastic Beasts”.

”M-am simțit boicotat de Hollywood? Bineînțeles, știți, când ți se cere să demisionezi dintr-un film pe care îl faci din cauza a ceva care nu este decât o grămadă de vocale și consoane care plutesc în aer, da, te simți un pic boicotat. Mă simt boicotat acum? Nu, deloc. Nu mă simt boicotat de Hollywood pentru că nu mă gândesc la asta. Nu mă gândesc la Hollywood”, a declarat Johnny Depp.

În vara anului trecut, Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta lui soție, Amber Heard. Judecătorii au stabilit că Amber l-a defăimat pe Depp atunci când l-a acuzat de violență domestică. Amber Heard a fost obligată să-i achite lui Deep 15 milioane de dolari despăgubiri.

”Vorbim teoretic despre ce aș face dacă ar fi oameni care nu ar fi vrut să vin la Festivalul de Film de la Cannes? Și dacă într-o zi nu mi-ar permite sub nicio formă să mai merg în viață la McDonald's, pentru că undeva, într-o cameră ar fi 39 de oameni supărați care mă privesc cum mănânc întruna un Big Mac. Doar pentru distracție. Cine sunt ei? De ce le pasă?”

În cadrul Festivalului de Film de la Cannes vor fi prezentate 12 filme. Evenimentul se va încheia în 27 mai.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE