Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Carierele lui Johnny Depp și Amber Heard, afectate de procesul de defăimare

Johnny Depp a fost aplaudat la scenă deschisă la concertul pe care l-a susținut la Londra alături de muzicianul Jeff Beck. Cu toate acestea, experții în managementul crizelor afirmă că procesul controversat cu fosta lui soție, Amber Heard, își va lăsa amprenta asupra carierei personajului principal din filmele "Pirații din Caraibe".

Johnny Depp a cântat timp de 40 de minute pe scena Royal Albert Hall alături de chitaristul Jeff Beck. Cei doi au lansat un cover după albumul lui John Lennon - Isolation.

Experții în comunicare sunt de părere că cei doi foști soți vor trebui să suporte consecințele controveratului proces în care sunt implicați. Totuși, asta nu înseamnă neapărat că este sfârșitul carierei lor.

ERIC ROSE, expert în managementul crizelor și comunicare: Acesta este un caz clasic de crimă-sinucidere. Din punct de vedere al managementului reputației, nu pot exista câștigători.

Experții recunosc că Depp a avut până acum o carieră spectaculoasă și îi va fi cu adevărat greu să mai ajungă la același succes.

ERIC DEZENHALL, mediator: Pot ei să mai aibă cariere? Sigur. Poate să mai aibă roluri? Sigur, el poate. E un tip talentat. Dar poate atinge același nivel de succes? Probabil că nu.

Dificil îi va fi și actriței Amber Heard să-și revină după acest scandal.

DANNY DERANEY, publicist: Nu cred că cariera ei s-a încheiat neapărat. Sunt sigur că va avea un parcurs drăguț, asta e sigur. Asta pentru că, eu cred, toată lumea se va uita acum la ea ca la o femeie cu care este dificil să mai lucrezi.

Johnny Depp are pe rol un proces cu fosta sa soție, Amber Heard, căreia îi cere o despăgubire de 50 de milioane de dolari, după ce actrița l-a acuzat, într-un editorial, de violență domestică. La rândul ei, Amber Heard îi solicită lui Johhny Depp despăgubiri de 100 de milioane de dolari, după ce avocatul actorului a calificat aceste acuzații drept o farsă. Săptămâna aceasta, juriul a reluat deliberările în acest proces.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE