Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Stray, jocul de succes al Annapurna Interactive cu o pisică în rolul principal, va avea parte de o "adaptare în lungmetraj" din partea Annapurna Animation, potrivit unui comunicat de presă. Compania nu a oferit alte detalii despre film – când vă apărea acesta sau cum ar putea arăta, potrivit The Verge.

În comunicatul de presă, Annapurna a mai spus că intenționează să adapteze mai multe titluri Annapurna Interactive în viitor, deși nu a specificat ce jocuri ar putea fi transformate în filme sau emisiuni.

Stray urmărește o pisică fără nume care se găsește separată de prietenii săi la începutul jocului și este aruncată într-o lume subterană populată de roboți în loc de oameni. Inițial, obiectivul este simplu: să te întorci la suprafață. Rapid însă, căutarea devine ceva mai mult. Trebuie să rezolvi puzzle-uri, să navighezi într-un mediu urban dens și să folosești diverse metode pentru a evita inamicii puternici.

Nu este singurul joc video transformat adaptat pe marile ecrane. Filmul Super Mario Bros. a fost un succes răsunător, iar The Last of Us de la HBO a fost atât de popular încât a crescut vânzările jocului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE