Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Dubița Volkswagen revine pe piața americană după o pauză de 20 de ani. Celebrul model, revitalizat în variantă electrică

De Răzvan Mihalașcu  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Dubița Volkswagen va fi vândută din nou pe piața nord-americană începând din 2024, după o pauză de 20 de ani. Celebrul model va fi însă electric, relatează agenția Reuters.

Prin introducerea modelului complet electric ID. Buzz, producătorul german va include și o versiune cu dimensiuni mai mari cu o baterie mai mare, de 85 kWh, pentru sporirea autonomiei.

”Cu generaţia T4, dubiţa VW a ieşit de pe pieţele din SUA şi Canada în urmă cu 20 de ani. Dar dubiţa, aşa cum este denumit modelul VW între New York şi San Francisco, şi-a menţinut popularitatea până în zilele noastre”, se arată într-un comunicat al Volkswagen.

1 / 3

Pentru piața din America de Nord, modelul ID. Buzz va fi produs la uzina Volkswagen din Hanovra, Germania, iar bateriile pot fi încărcate în staţiile rapid de reîncărcare, în 25 minute, de la 10 la 80%.

Distribuie

Taguri