Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO. ”Ce medicamente fur de aici?” Presupusul dealer al lui Vlad Pascu a vandalizat Spitalul Floreasca, de unde a furat ser fiziologic

Presupusul dealer de droguri din dosarul lui Vlad Pascu este acuzat că ar fi spart depozitul farmaceutic al Spitalului Floreasca, a mâzgălit ușile cu un marker și și-a scris numele pe niște dulapuri, apoi a furat două pungi cu ser fiziologic. S-ar fi întâmplat cu o zi înainte ca tânărul să fie săltat și dus la audieri de DIICOT.

14/09/2023 , 18:16

Anchetă pentru furt și distrugere în cazul presupusului dealer al lui Vlad Pascu

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunțat că fac cercetări pentru furt calificat și distrugere, în cazul lui ”Maru”, cel care ar fi dealerul lui Vlad Pascu. Tânărul este acuzat c-ar fi vandalizat Spitalul Floreasca.

Știrea ințială:

Într-o înregistrare video cu multe înjurături, se vede cum s-a plimbat pe holurile spitalului și a povestit tot ce face, pas cu pas.

Băi, sunt rupt în gură... (...) și beat”.

M-am strecurat în Spitalul Floreasca /// Ce medicamente fur și eu de aici? /// Sunt aici ca la mine acasă. Fur tot ce vreau”, se aude tânărul, în clipul video publicat în online.

„În această dimineață, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către reprezentanți ai unei unități medicale din Sectorul 1, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de distrugere”.

„La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au relaționat cu apelantul, acesta sesizând faptul că, în cursul nopții, un bărbat ar fi pătruns în incinta instituției, în zona administrativă (depozitul farmaceutic) unde s-a semnat cu un marker pe fișete, uși, precum și pe alte bunuri din incintă. Ulterior, la plecare, ar fi sustras două pungi cu ser fiziologic, dintr-o cutie aflată pe hol”.

„În prezent, se efectuează cercetarea locului faptei de către polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

Tânărul suspectat că îi furniza droguri lui Vlad Pascu a fost audiat joi de anchetatori. Și nu numai el. Vlad Pascu, dar și părinții lui sunt audiați în continuare la DIICOT.

De dimineață, a fost declanșată Operațiunea Hidra, în care polițiști și procurori au făcut 11 percheziții antidrog. Sunt vizați adolescenți din familii cu posibilități materiale, care ar fi vândut și furnizat droguri în București și pe litoral.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE