Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO. Vlad Pascu, adus în cătușe la DIICOT: „Îmi pare rău. Nu pot să dau timpul înapoi”

Vlad Pascu, autorul tragediei din localitatea 2 Mai din Constanța, a fost adus joi în cătuşe, la sediul DIICOT din București.

La ieșirea din maşina Poliţiei, cu privirea în pământ și sub o avalanșă de întrebări, tânărul a spus că își regretă faptele.

„Ce fel de droguri consumai?”

„Ce regrete ai?”

„De unde te aprovizionai cu drogurile?”

„Tatăl tău știa că tu te droghezi?” 

„Nu am ce să spun ca să pot să ajut cu ceva. Îmi pare rău pentru tot. Nu pot să dau timpul înapoi”, a spus Vlad Pascu în timp ce intra în sediul DIICOT, flancat de poliţiştii care l-au adus de la Constanţa.

În vârstă de 19 ani, Vlad Pascu a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai din Constanța, aflat sub influenţa drogurilor.

Suspiciuni de șantaj în dosar

Tot joi, au ajuns la sediul DIICOT și părinții lui Vlad Pascu. Potrivit unor surse, mama tânărului este suspectată că ar fi încercat să șantajeze martorii în dosarul în care este cercetat fiul ei. De asemenea, sunt vizați și prietenii lui Vlad Pascu, care erau cu el pe litoral în noaptea tragediei.

De dimineaţă, procurorii DIICOT şi ofiţeri de la Antidrog au început o vastă operaţiune în Capitală cu numele de cod Hidra. Cercetările arată că cei vizați de percheziții ar fi specializați în distribuirea de canabis, comprimate ecstasy, cocaină, MDMA și alte droguri sintetice.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE