Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Brooke Shields a mărturisit că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood. „Eram complet împietrită”

Actriţa americană Brooke Shields a dezvăluit că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood. Destăinuirea a fost făcută în documentarul „Pretty Baby: Brooke Shields”, prezentat în premieră la Festivalul de Film Sundance din Statele Unite, relatează agenția AFP, citată de Agerpres.

Identitatea agresorului a fost ținută secretă. Brooke Shields a povestit că s-a întâlnit pe bărbatul, pe care-l cunoștea, la scurt timp după absolvirea facultății. A crezut că vor discuta despre participarea ei la un casting pentru un nou film.

În schimb, bărbatul a dus-o înapoi la hotel, cu pretextul că vrea să cheme un taxi din camera sa. După ce a mers la baie, el a ieșit dezbrăcat și a violat-o.

„A fost ca o luptă ... îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul ăsta.

Nu m-am zbătut prea mult. Nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că «nu»-ul meu ar trebui să fie suficient. Şi mi-am spus doar: «Rămâi în viaţă şi pleacă» ", a povestit Brooke Shields în documentar.

După ce a fost agresată, actrița își amintește că a sunat un prieten care lucra în domeniul securității, Gavin de Becker. Bărbatul i-a spus: „Este un viol”,

„Nu sunt pregătită să cred”, a răspuns fostul fotomodel.

Până în prezent, Brooke Shields nu a vorbit niciodată în public despre acest incident.

Dezvăluirea care fac ca mișcarea #MeToo să ia amplolare este unul dintre multele momente emoţionante din film, care va fi lansat pe platforma de streaming Hulu în două părţi.

Potrivit sursei citate, prima parte este dedicată sexualizarii intense la care a fost supusă Brooke Shields la o vârstă foarte fragedă, în special în timpul unei şedinţe foto nud la vârsta de 10 ani, precum şi după apariţia ei la 11 ani în filmul "Pretty Baby" în care a jucat rolul unei prostituate minore.

Actriţa, acum în vârstă de 57 de ani, a declarat că a fost "momentul potrivit din viaţa (ei)" pentru a apărea într-un documentar.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE