Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Producătorii lui 007, omagiați la Hollywood. Michael Wilson și Barbara Broccoli au o plăcuță cu amprentele lor

Producătorii celebrei serii „James Bond” și-au cimentat locul în istoria Hollywood-ului. Michael Wilson și Barbara Broccoli și-au imprimat amprentele pe o plăcuță, care va rămâne în fața faimosului Teatru Chinezesc, una dintre cele mai populare atracții de la Hollywood.

În fața faimosului Teatru Chinezesc, turiștii obișnuiesc să se fotografieze cu amprentele lăsate în ciment de celebritățile de la Hollywood. Michael Wilson, care produce seria „Bond” de 45 de ani, își amintește că și el făcea același lucru.

Michael Wilson, producător: „Din când în când, eu și mama veneam la Teatrul Chinezesc pentru un răsfăț cu totul special. În știri, vedeam vedete care își puneau mâinile și picioarele în beton. Și după școală, eu și prietenii mei veneam aici, ne furișam și ne puneam mâinile și picioarele în aceeași poziție”.

Barbara Broccoli, sora vitregă a lui Wilson și partenera sa de producție, a crescut pe platourile de filmare, unde tatăl ei realiza primele filme James Bond. La ceremonie a fost prezent și actorul Christoph Waltz, interpretul personajului negativ Blofeld din seria cu Daniel Craig în rolul principal.

Christoph Waltz, actor: „Mai mulți oameni cred în 007 decât în Moș Crăciun”.

Actorul Daniel Craig s-a retras din seria James Bond, iar producătorii sunt acum în căutarea următorul Bond.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE