Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Vedetele de la Hollywood, despre #METOO. Mișcarea aniversează cinci ani de la apariție

Gala Elle “Women in Hollywood” a marcat aniversarea a cinci ani de la începerea mișcării #MeToo, împotriva hărțuirii și violenței sexuale. Charlize Theron, Anne Hathaway și Ariana deBose și-au împărtășit experiențele de viață și au vorbit deschis publicului despre amploarea mișcării.

Charlize Theron, actriță: Au fost multe momente în viața mea în care am sperat să fi ajuns ceva mai departe. Dar sunt foarte optimistă. Nu știu să fiu altfel.

Anne Hathaway, actriță: Se pare că e nevoie de timp pentru ca schimbarea sistematică să se producă și trebuie să continui să spui aceleași lucruri din nou și din nou, până să ajungi la rezultatul dorit.

Ariana DeBose, actriță: Ceea ce mă însuflețește este că ne facem treaba și cred că vocile femeilor sunt auzite mult mai mult decât au fost. Asta se reflectă în lucrurile despre care vorbim, despre care se scrie. Cred că, știți, se produce o schimbare la diferite niveluri de putere.

Charlize Theron, actriță: Am două fetițe. Iar dacă am avut vreodată o inspirație sau o motivație sau un stimulent care să mă împingă să încerc să fac mai mult, să ajut mai mult femeile, este datorită lor.

Anne Hathaway, actriță: Tot ce vrem este o lume mai sigură. Cred că toată lumea își dorește asta în adâncul sufletului. Mai trebuie doar să reușim să o creăm.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE