Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Kevin Spacey, amendă de 31 de milioane de dolari. Decizia a fost luată de un judecător din Los Angeles

Cunoscutul actor Kevin Spacey va trebui să plătească o amendă în mărime de aproape 31 de milioane de dolari companiei de producție a serialului "House of Cards", după ce a fost concediat, în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală. Decizia a fost luată de un judecător din Los Angeles.

Judecătorul a menționat că, potrivit concluziilor arbitrajului, Kevin Spacey a încălcat termenii contractului din cauza presupusului său comportament. Spacey a negat acuzațiile prin intermediul avocaților și al purtătorului său de cuvânt. Compania de producție a cunoscutului serial a solicitat despăgubiri pentru pierderile înregistrate ca urmare a concedierii actorului și modificărilor importante operate pentru cel de-al șaselea sezon.

În 2017, Kevin Spacey a făcut obiectul unui val de acuzaţii de hărţuire şi agresiune sexuală, care i-au pus brusc capăt carierei,  în urma mişcării #MeToo şi a cazului Harvey Weinstein.

Actorul, de două ori oscarizat pentru "American Beauty" şi "Usual Suspects", este, de asemenea, urmărit penal în Regatul Unit pentru patru agresiuni sexuale asupra a trei bărbaţi, potrivit Agerpres.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE