Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Un hotel din Armenia recrează atmosfera din trilogia „Stăpânul Inelelor”. Cum arată căsuțele de hobbiți

V-ați imaginat vreodată cum ar fi să dormi în satul hobbiților din trilogia Stăpânul Inelelor? Pentru a veni în întâmpinarea turiștilor, doi antreprenori din Armenia au creat un sat de vacanță  într-un concept fantezist inspirat din seria cărților lui JRR Tolkien.

Un complex hotelier neobișnuit atrage vizitatorii într-o stațiune turistică din nordul Armeniei. Aici doi frați au construit un sat în care turiștii pot trăi fantezia din pelicula „Stăpânul Inelelor”.

Marine Petrosyan, turistă: ”În timp ce căutăm locuri de cazare, ne-am dorit ceva ieșit din comun. Acest stil de cabană ne-a atras atenția. Am sunat și am verificat condițiile. Nu ne-am dorit un hotel cu multe activități, așa că am făcut rezervare aici.”

Conceptul unic face legătura între basme și viața reală, într-o combinație perfectă departe de agitația orașului.

 Edgar Gulanyan, co-fondator, Cozy House: ”Am încercat să încorporez experiența mea profesională în această afacere. Când am proiectat desenele restaurantului, am făcut un efort pentru a menține stilul și unicitatea.Scopul nostru a fost să creăm fiecare detaliu minor într-o manieră cât mai convingătoare.”

Decorul, chiar dacă pare  suprarealist, asigură o experiență unică, intimă și captivantă.

 Christina Thomas, invitată:Am căutat locuri unice în care să stau în Armenia și acesta a apărut ca unul dintre locațiile cele mai bine cotate. Am citit și trilogia „Stăpânul Inelelor”, așa că aceste case mici pentru hobbiți ne-au entuziasmat cu adevărat. Și, după cum puteți vedea, avem... sunt trei, patru, cinci copii. Așadar, au fost foarte încântați să rămână în aceste căsuțe.”

Deși nu este în Noua Zeelandă, acest loc pare o scenă ruptă dintr-un film, cu spații mici, pline de culoare și multă natură, iar proprietarii spun că vor ca locul să fie vizitat de cât mai mulți turiști.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE