Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Trenuri anulate spre și dinspre Aeroportul Otopeni. Care e intervalul de timp

Circulația trenurilor spre și dinspre Aeroportul Internaţional Henri Coandă București va fi suspendată temporar, potrivit CFR SA. 14 dintre trenuri, dintre cele 72 prevăzute în orarul zilnic, nu vor circula trei zile la rând.

Trenuri anulate spre și dinspre Aeroportul Otopeni

Circulația trenurilor spre și dinspre Aeroportul Internaţional Henri Coandă București va fi închisă în perioada 9 - 11 aprilie 2024, între orele 09:00 și 13:40.

Compania Națională de Căi Ferate a transmis că în acest timp vor fi făcute revizii la dispozitivele de macaz între Gara de Nord și Otopeni. 14 curse dintre cele 72 prevăzute în orarul zilnic de circulaţie pe relaţia Bucureşti Nord - Aeroport Henri Coandă vor fi anulate.

Legătura directă pentru pasagerii care vor pleca sau vor veni de la aeroport se va face cu linia de autobuz 780. Cursele vor pleca la un interval de 30 de minute și vor circula pe traseul Gara Basarab - Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

„Reviziile bianuale la electromecanismele de macaz şi la schimbătoarele de cale, dar şi lucrările de buraj mecanizat şi profilare piatră spartă prevăzute de reglementările feroviare se vor desfăşura timp de trei zile pe intervalul Bucureşti Nord - Pajura - Mogoşoaia, cu închiderea temporară a circulaţiei trenurilor pe relaţia Bucureşti Nord - Pajura - Mogoşoaia - Aeroport, între orele 09:00 - 13:40”, precizează sursa citată, printr-un comunicat, potrivit Agerpres.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE