Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Tesla recheamă în service 130.000 de vehicule

Publicat de: Elena Moldoveanu

Sunt rechemate în service 130.000 de vehicule Tesla din cauza riscului de supraîncălzire a ecranului de pe bord. Anunțul a fost făcut de Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi din Statele Unite.

Mai exact, în timpul procesului de încărcare rapidă, calculatoarele centrale nu se răcesc suficient, ceea ce duce la încălzirea bordului. Din această cauză, ecranul începe să funcționeze lent sau să se blocheze.

Vehiculele de tip Model S, Model X și 2022 Model 3 și Model Y, fabricate în perioada 2021-2022, vor primi o actualizare de software care va îmbunătăți gestionarea temperaturii CPU, pentru a funcționa normal. Scrisorile de notificare ale proprietarilor sunt de așteptat să fie trimise prin poștă la 1 iulie 2022.

Tesla, compania condusă de Elon Musk nu a raportat accidente, dar a primit 59 de cereri de garanție din ianuarie până la începutul lunii mai.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE