Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Taylor Swift și-a susținut presupusul iubit la încă un meci NFL. Artista, surprinsă alături de mama lui Travis Kelce

Taylor Swift l-a susținut din tribune din nou pe Travis Kelce, jucătorul de fotbal american cu care ar avea o relație. Artista câștigătoare a 12 premii Grammy a mers la meciul echipei Kansas City Chiefs împreună cu actori celebri, precum Ryan Reynolds, Blake Lively și Hugh Jackman.

Cântăreața a ajuns, duminică seara, la stadionul MetLife, cu aproape 40 de minute înainte de începerea partidei, pentru a-l susține pe Travis Kelce în meciul câștigat de Kansas City Chiefs împotriva celor de la New York Jets (23-20).

Taylor Swift a fost filmată în timp ce intra în arenă alături de actorii Ryan Reynolds, Blake Lively și Hugh Jackman, potrivit AP.

Postul de televiziune NBC a surprins-o pe Taylor Swift în imagini în timpul meciului. Într-una dintre filmări, artista pop a apărut alături de Donna, mama lui Travis Kelce, care a purtat un tricou cu numărul fiului ei.

Duminica trecută, Taylor Swift a fost prezentă pe stadionul Arrowhead, la meciul disputat de Kansas City Chiefs împotriva echipei Chicago Bears. Și atunci a fost văzută în prezența mamei lui Travis Kelce.

Taylor Swift se află într-o pauză a turneului Eras, care se va relua pe data de 9 noiembrie în Buenos Aires, Argentina. De altfel, postul NBC a difuzat o reclamă despre turneul artistei, cu aproape 20 de minute înainte de începerea meciului de fotbal american.

În luna mai, Taylor Swift a susținut pe MetLife Stadium trei concerte cu casa închisă. Printre cei prezenți la două dintre aceste spectacole s-a numărat și fundașul echipei Jets, Aaron Rodgers, care a revenit la echipă în acest weekend, după ce și-a rupt tendonul lui Ahile la piciorul stâng la patrula meci de la debutul său cu New York, pe 11 septembrie.

Taylor Swift și Travis Kelce păstrează suspansul privind relația lor

Atât Taylor Swift, cât și Travis Kelce nu au făcut publice detalii despre presupusa lor relație. De altfel, jucătorul de fotbal american a spus în podcastul ”New Heights with Jason and Travis Kelce” că Taylor Swift a arătat ”uimitor” la meci.

"Toată lumea vorbea despre ea și într-o lumină grozavă. Și pe lângă asta, știți, ziua a decurs perfect pentru fanii Chiefs", a spus Kelce.

Kelce a invitat-o pe Swift la un meci, după ce a încercat să îi ofere o brățară atunci când artista a avut un concert în Kansas City.în cadrul turneul ei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE