Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Taylor Swift anunță cândva fi disponibil filmul-concert ”The Eras Tour” în cinematografe

După ce a stabilit noi recorduri cu turneul ei mondial care a generat încasări de miliarde de dolari, cântăreaţa americană Taylor Swift, un superstar al muzicii pop, va putea să se facă remarcată şi pe marile ecrane prin intermediul unui documentar despre acest eveniment ce a dominat scena muzicală din vara acestui an, informează Reuters, citată de Agerpres.

Cât vor costa biletele?

Filmul documentar "Taylor Swift: The Eras Tour" va fi proiectat în cinematografele din America de Nord începând din 13 octombrie, a anunţat vedeta pop, joi, pe reţeaua de socializare X, cunoscută până de curând sub numele de Twitter.

"'The Eras Tour' a fost cea mai importantă şi mai electrizantă experienţă din viaţa mea de până acum şi sunt extrem de bucuroasă să vă anunţ că un film care îi este dedicat va ajunge pe marile ecrane în curând", a declarat Taylor Swift în mesajul online.

Acest film despre turneul cântăreţei Taylor Swift le va oferi lanţurilor de cinematografe nord-americane, precum AMC Entertainment, Cineplex şi Cinemark, posibilitatea de a include pe afişele lor un titlu important, care ar putea să le ajute să îşi recupereze pierderile financiare provocate de grevele actorilor şi scenariştilor de la Hollywood.

Warner Bros, de exemplu, a anunţat recent că a decis să amâne lansarea mult aşteptată din luna noiembrie a filmului "Dune: Part Two" până în primăvara anului viitor, deoarece actorii din distribuţia filmului, aflaţi în grevă, nu vor putea să participe la acţiunile de promovare a acestui lungmetraj SF.

Biletele pentru spectatorii adulţi care vor să vizioneze documentarul despre Taylor Swift vor costa 19,89 dolari - o trimitere evidentă la titlul albumului ei "1989" -, iar biletele pentru copii vor costa 13,13 dolari.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE