Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Noul album ''Midnights'' al cântăreţei Taylor Swift, cel mai difuzat album într-o singură zi pe Spotify

Cântăreaţa americană Taylor Swift a lansat vineri cel de-al 10-lea album de studio intitulat ''Midnights'', care a devenit cel mai difuzat album într-o singură zi din istoria Spotify. Anunțul a fost făcut pe Twitter de platforma de audio streaming (Spotify).

„Și înainte ca ceasul să bată chiar miezul nopții, pe 22 octombrie, Taylor Swift a doborât recordul pentru cel mai difuzat album într-o singură zi din istoria Spotify”.

Taylor Swift a transmis un mesaj de mulțumire către fanii ei.

„Cum am avut norocul ăsta, să vă am aici și să faceți ceva atât de uimitor ca ceea ce tocmai s-a întâmplat??!?!”, a spus artista pe Twitter.

Semnificația noului album ''Midnights''

Cantautoarea, în vârstă de 32 de ani, descrie noul album, ce conţine 13 piese, „un colaj intens de urcuşuri şi coborâşuri, fluxuri şi refluxuri”.

„Viaţa poate fi întunecată, înstelată, înorată, terifiantă, electrizantă, fierbinte, rece, romantică şi singuratică. Exact ca Midnights'', a continuat artista în mesajul publicat pe Instagram.

Prima melodie de pe album este ''Lavender Haze'', o sintagmă pe care Swift a auzit-o prima dată pe când se uita la serialul de televiziune ''Mad Men'' şi care semnifică a ''fi îndrăgostit'', iar primul extras pe single de pe album, ''Anti-Hero'', este, potrivit artistei, una dintre melodiile sale preferate, care sondează nesiguranţele artistei.

''Snow On The Beach'', o altă piesă inclusă în album, este înregistrată în colaborare cu cântăreaţa Lana Del Rey, pe care Swift spune că o admiră de mult timp.

Taylor Swift, cunoscută datorită unor hituri precum ''Shake It Off'' şi ''Bad Blood'', a mai spus, într-unul dintre mesajele publicate pe Instagram, că albumul ''Midnights'' este integral un album-concept ''despre intensităţile acelei ore perplexe şi nebuneşti'' şi că îi place să le împărtăşească fanilor din procesul ei creativ publicând şi piese suplimentare care nu au intrat în album, transmite Agerpres.

Swift, deţinătoarea a 11 trofee Grammy, a ajuns în vârful clasamentelor muzicale graţie celor mai recente albume, printre care cele două discuri-surpriză pe care le-a lansat în timpul pandemiei de COVID-19, ''Folklore'' şi ''Evermore''.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE