Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Taylor Swift, prima artistă care ocupă întregul top 10 din clasamentul Billboard Hot 100

Taylor Swift a devenit primul artist din istorie are revendică primele zece poziții din clasamentul Billboard Hot 100, cu piese din noul album „Midnights”, scrie The Guardian.

Oficialii Billboard au anunțat luni că Taylor Swift a depășit pe Drake, artistul care a stabilit recordul precedent cu nouă melodii care s-au aflat în top 10, timp de o săptămână în septembrie 2021.

„10 din 10 din Hot 100????? Pe al zecelea meu album???? Sunt în stare de șoc, a scris Taylor Swift, pe Twitter.

În vârstă de 32 de ani, Taylor Swift și-a lansat noul album intitulat „Midnights” pe 21 octombrie, care conține 13 piese în varianta standard și șapte melodii bonus în varianta „deluxe”.

Potrivit Billboard, Swift a egalat-o pe Barbra Streisand, fiind acum artista cu cele mai multe albume numărul 1.

Pe primul loc în clasamentul Billboard Hot 100 se află melodia „Anti-Hero” care a devenit rapid un trend pe rețeaua TikTok.

De asemenea, Taylor Swift a mai doborât un record. Artista a obținut cele mai multe vânzări în prima săptămână de la momentul lansării noului album. De asemenea, albumul „Midnights” a înregistrat încă din primele șapte zile de la debut cele mai multe stream-uri din acest an - 72,5 milioane.

În ziua lansării, Midnights a devenit cel mai ascultat album într-o singură zi din istoria Spotify.

Taylor Swift, cunoscută datorită unor hituri precum ''Shake It Off'' şi ''Bad Blood'', a mai spus, într-unul dintre mesajele publicate pe Instagram, că albumul ''Midnights'' este integral un album-concept ''despre intensităţile acelei ore perplexe şi nebuneşti'' şi că îi place să le împărtăşească fanilor din procesul ei creativ publicând şi piese suplimentare care nu au intrat în album, conform Agerpres.

Swift, deţinătoarea a 11 trofee Grammy, a ajuns în vârful clasamentelor muzicale graţie celor mai recente albume, printre care cele două discuri-surpriză pe care le-a lansat în timpul pandemiei de COVID-19, ''Folklore'' şi ''Evermore''.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE