Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Rușii pot face excursii în Coreea de Nord, țară care își deschide granițele pentru prima dată de pandemia de COVID. Care sunt prețurile

Cetățenii ruși vor fi primii care vor putea face excursii în Coreea de Nord. Țara condusă de dictatorul Kim Jong-Un își deschide pentru prima oară granițele după pandemia de COVID.

Coreea de Nord își deschide granițele pentru prima dată după pandemie

Este pentru prima dată din ianuarie 2020 când cea mai izolată țară din lume poate fi vizitată din nou. Patru zile de vacanță în stațiunea montană Masikryong, din Coreea de Nord, îi vor costa pe ruși 750 de dolari, așa cum anunță agenția rusă Vostok Intur. Însă nord-coreenii nu au anunțat oficial redeschiderea din punct de vedere turistic, conform CNN.

Rușii ar urma să înceapă pe 9 februarie această excursie, cu punct de plecare din Vladivostok, iar prețul de 750 de dolari include zborul tur-retur și transportul cu autocarul prin stațiunea Masikryong. Aceasta este situată la o altitudine de 1.360 de metri, pe muntele Taehwa. Rușii vor putea beneficia și de vizite la muzee și temple.

Vacanțele în această țară se fac într-un mod foarte riguros, cu norme extrem de stricte, printre care interdicția de a fotografia diverse obiective.

Coreea de Nord este condusă de aceeași familie începând din 1948.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE