Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Prima reacție a lui Lionel Messi după ce a fost suspendat de PSG

Lionel Messi și-a cerut scuze vineri clubului Paris Saint-Germain și coechipierilor săi pentru că a plecat în Arabia Saudită, într-o deplasare neautorizată, care a dus la suspendarea sa, potrivit AP.

Messi a postat un scurt videoclip pe Instagram Story pentru a-și cere iertare și a pune controversa pe seama unei neînțelegeri de program.

Fotbalistul a crezut că avea zi liberă

El a lipsit luni de la antrenament în timp ce se afla într-o călătorie de promovare în Arabia Saudită, iar o zi mai târziu clubul francez a anunțat că l-a suspendat pe câștigătorul Cupei Mondiale.

Messi a spus că a crezut că echipa a avut liber luni.

"În primul rând, să cer iertare colegilor mei de echipă și clubului. Sincer, am crezut că vom avea o zi liberă, așa cum s-a întâmplat în săptămânile anterioare. Aveam organizată această excursie în Arabia (Saudită), pe care am mai anulat-o și înainte, iar de data aceasta nu am mai putut să o anulez. Încă o dată, cer iertare pentru ceea ce am făcut și voi aștepta decizia clubul, oricare ar fi ea. Îmbrățișări."

Anterior, vineri, antrenorul Christophe Galtier a declarat că clubul și Messi vor aștepta până la finalul suspendării sale pentru a discuta cum va termina sezonul.

"Vom vedea când Leo va reveni ce se va întâmpla", a spus Galtier. "Evident, vor exista discuții cu întregul club, dar și cu Leo, care este principala persoană implicată".

Nu se așteaptă ca Messi să își prelungească contractul, iar meciurile rămase sunt doar cinci.

Clubul nu a confirmat durata suspendării marelui fotbalist argentinian, dar presa franceză a anunțat că aceasta este de două săptămâni, ceea ce ar însemna că va rata două meciuri.

PSG are un avans de cinci puncte față de a doua clasată, Marseille, în Liga 1.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE