Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Lionel Messi, suspendat de PSG, după ce a plecat în Arabia Saudită fără acordul echipei

Paris Saint-Germain l-a suspendat pe Lionel Messi pentru două săptămâni după ce campionul mondial a efectuat o călătorie neautorizată în Arabia Saudită, a anunțat marți presa franceză, scrie euronews.com.

Messi, în vârstă de 35 de ani, are un contract pentru a promova turismul din Arabia Saudită.

Deplasarea lui Messi a urmat înfrângerii surprinzătoare a lui PSG cu 3-1 în fața lui Lorient, duminică, lăsând campioana în exercițiu cu un avans de cinci puncte față de Marseille, cu cinci meciuri rămase de disputat în acest sezon. Messi a jucat tot meciul.

L'Equipe anunțase că antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, s-a angajat să le acorde jucătorilor săi două zile libere - luni și marți - dacă vor învinge Lorient. În schimb, echipa s-a antrenat luni și a avut liber marți, transmite Associated Press.

Suspendarea înseamnă că Messi va rata următoarele două meciuri ale lui PSG și vine într-un moment delicat, deoarece clubul francez speră să prelungească contractul starului argentinian și după acest sezon.

Clubul nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea The Associated Press.

Final de aventură pentru Messi în Franța?

Lionel Messi s-a alăturat echipei PSG de la Barcelona în urmă cu doi ani, în speranța că ar putea conduce echipa spre trofeul Ligii Campionilor. În schimb, clubul susținut de Qatar a fost eliminat în 16-imile de finală în sezoane consecutive.

Au existat speculații cu privire la locul unde va juca în continuare argentinianul, mai ales după ce au apărut informații potrivit cărora negocierile contractuale cu PSG au eșuat. Unii fani ai lui PSG chiar l-au huiduit pe Messi pe fondul campaniei incoerente a echipei.

Miercuri, L'Equipe a titrat pe prima pagină ”Ruptura”, indicând în ediția online și informația potrivit căreia clubul parizian ar fi decis să nu-i mai prelungească contractul lui Lionel Messi.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE