Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Postarea lui Messi după câștigarea Cupei Mondiale, cele mai multe like-uri din istorie

Publicat de: Oana Stoica

Poza cu oul nu mai este cea mai apreciată de pe Instagram. Postarea lui Lionel Messi, în care sărbătorește victoria de la Cupa Mondială, i-a luat locul.

Messi, căpitanul Argentinei, a condus echipa la victoria din finala de duminică din Qatar la ultima sa Cupă Mondială din carieră.

„Am visat-o de atâtea ori, mi-am dorit-o atât de mult încât încă nu am căzut, nu-mi vine să cred...”

-Lionel Messi

„Mulțumesc foarte mult familiei mele, tuturor celor care mă susțin și, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că, atunci când luptăm împreună și uniți, suntem capabili să realizăm ceea ce ne propunem. Meritul aparține acestui grup, care este mai presus de individualități, este puterea tuturor de a lupta pentru același vis care a fost și visul tuturor argentinienilor... Am reușit!!!”

Prezența lui Messi în finală a fost cel de-al 26-lea meci al argentinianului la un turneu final. L-a depășit, astfel, pe germanul Lothar Matthaus, superstarul din Italia, 1990.

Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Qatar, în cadrul ceremoniei de la Doha.

Postarea lui Messi a detronat "Oul"

Deținătorul anterior al celei mai apreciate postări de pe Instagram era un ou.

În momentul redactării acestui articol, fotografia lui Messi avea peste 61.000.000 de aprecieri, cu 5 milioane mai mult decât oul-campion.

Altfel, poza cu oul, postată în ianuarie 2019 pe contul @world_record_egg, a depășit aprecierile strânse (peste 18.000.000) de Kylie Jenner pentru prima fotografie cu fiica sa Stormi, după nașterea acesteia.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE