Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cristiano Ronaldo și Leo Messi – fotografie virală înainte de CM QATAR 2022

Jucătorii de fotbal Cristiano Ronaldo și Leo Messi au postat pe conturile de Instagram o fotografie care a ajuns subiectul principal de discuție al internauților. Cei doi apar pentru prima dată împreună într-o campanie de publicitate, jucând o partidă de şah, prin care promovează brandul Louis Vuitton.

Ronaldo și Messi, unii dintre cei mai premiați fotbaliști la nivel mondial, au adunat, în mai puțin de 24 de ore, peste 30 de milioane de aprecieri la fotografie.

„Victoria este o stare de spirit”, este mesajul care însoțește fotografia.

Imaginea, realizată de fotografa Annie Leibovitz, reprezintă un parteneriat plătit, iar tabla de șah pe care cei doi se joacă este plasată pe o geantă de voiaj a brandului Louis Vuitton.

Aceeași fotografă a surprins în 2010 legendele fotbalului: pe Diego Maradona, Pele și Zinedine Zidane, într-o altă campanie publicitară a brandului de lux.

sursă foto: Profimedia

Cei trei mari sportivi, care au îmbrăcat cu toții legendarul tricou cu numărul 10, au fost fotografiați la un joc de fotbal de masă. Imaginea este însoțită de un mesaj: „Trei căi excepționale, un meci istoric”.

Imaginea face parte din campania „Core Values” a gigantului Louis Vuitton, în care au fost surprinse numeroase persoane publice apreciate la nivel mondial, printre care Mihail Gorbaciov, Madonna sau Angelina Jolie.

Imaginile impresionează și prin mesajele care le însoțesc.

Cristiano Ronaldo, cea mai urmărită persoană de pe Instagram

Cristiano Ronaldo deține al doilea cel mai urmărit cont de pe platforma de socializare (aproape 500 de milioane de urmăritori), poziția întâi fiind ocupată chiar de contul companiei Instagram, cu aproximativ 570 de milioane de urmăritori.

În topul celor mai urmăriți pe Instagram, locul al treilea este ocupat de Leo Messi, cu 375 de milioane de persoane abonate la contul său.

Messi și Ronaldo s-ar putea întâlni la Qatar

Echipele celor doi fotbaliști Argentina și Portugalia s-ar putea întâlni în rundele eliminatorii, dacă ambele trec de faza grupelor. Portugalia este în grupa H, alături de Ghana, Uruguay, Coreea de Sud, iar Argentina va întâlni în grupa C Arabia Saudită, Mexic și Polonia.

Naționala României nu s-a calificat la Mondial.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE