Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

IntenCity Festival 2024. Artiști, preț bilete și reguli de acces

Cea de-a treia ediție a Festivalului IntenCity de la Craiova va avea loc între 28-30 iunie.

Cât costă biletele la IntenCity Festival 2024

Biletele Early Bird sunt disponibile până pe 15 mai

  • Abonament VIP - 600 RON + taxe
  • Abonament General (3 zile) - 175 RON + taxe

Biletele și abonamentele Acces General oferă accesul în tot arealul festivalului, atât pe Stadionul Ion Oblemenco, cât și în Sala Polivalentă, CU EXCEPȚIA ZONEI VIP.

Abonamentele VIP oferă accesul în tot arealul festivalului. Zona VIP se va afla pe o platformă construită la nivelul Tribunei VIP a Stadionului Ion Oblemenco, având o zonă de acces special și va oferi spectatorilor un spațiu confortabil care include scaune, fotolii, măsuțe și baruri dedicate, pentru a face din participarea la festival o experiență unică.

Unde găsești bilete 👇🏻

📌 online https://iticket.ro/event/intencity-2024

📌 Agenția Operei Române Craiova - Sala Polivalentă

📌Casierie Water Park Craiova

📌 Casieria parcării subterane din zona Teatrului Național Marin Sorescu – Craiova

Ce artiști vin la IntenCity Festival 2024

Evenimentul va avea loc între 28 iunie și 30 iunie pe Stadionul Ion Oblemenco și Sala Polivalentă.

Stadionul Ion Oblemenco: Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Helena Paparizou, Dubioza Kolektiv, Vanotek, Omar Arnout

Sala Polivalentă: CTC, Lora, Chicks Luv Us, Pascal Junior, Sllash&Doppe, Petre Stefan, Constanza Pucheta, BYGA, Holly Molly, Gabrian, Jet Black, Zo, Minionu' + mulți alții, în curând.

Reguli pentru accesul la festival

Minorii până în 10 ani împliniți au acces gratuit la Festival pe toată perioada de desfășurare a acestuia, doar însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care deține un abonament/bilet valid.

Minorii cu vârsta mai mică de 16 ani au acces în incinta Festivalului, în baza unui bilet/abonament valid și numai dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care va semna o declarație prin care își asumă răspunderea și obligația de supraveghere a minorului.

Declarația poate fi descărcată de AICI sau in format fizic de la casieria Operei Romane Craiova. Un părinte/tutore/reprezentant legal poate însoți un număr maxim de 3 minori.

Minorii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani vor avea acces în incinta Festivalului numai în baza unui bilet/abonament valid și numai pe baza unei declarații din partea părintelui/tutorelui/reprezentantului legal prin care li se permite participarea, declarație care poate fi descărcată AICI sau în format fizic de la casieria Operei Române Craiova.

Termenii și condițiile de participare pot vizualizate AICI.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE