Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

BEACH, PLEASE! Festival 2024. Wiz Khalifa vine în România. Care este prețul biletelor

Publicat de: Euronews

Beach, Please! este cel mai mare festival dedicat culturii urbane din Europa de Est. În 2024, festivalul are loc timp de 3 zile, între 11-13 iulie 2024, în Costinești.

Primii artiști confirmați la Beach, Please! Festival 2024. Wiz Khalifa vine în România

Organizatorii au anunțat primele nume care vor urca pe scena festivalului Beach, Please!, ediția din 2024. Wiz Khalifa vine pentru prima oară în România, la festivalul care va avea loc în luna iulie, la Costinești. Alte nume confirmate sunt YEAT, 6IX9INE și NLE CHOPPA. Fanii muzici urbane vor avea parte de 25 de artiști cu renume internațional, printre care se numără încă doi headlineri ce urmează a fi anunțați.

Wiz Khalifa era așteptat în România și în anul 2023, la SAGA Festival, însă a anulat concertul, motivând probleme de sănătate.

Prețul biletelor la Beach, Please! Festival 2024

Biletele la Beach, Please! Festival pot fi achiziționate de pe site-ul https://bilete.beach-please.ro/.

Organizatorii au transmis că prețurile vor crește, după ce anunță lineup-ul.

  • General Access — 3 Days Pass + BILET GRATIS la BUZZ HOUSE: The Movie: 480 lei

Biletul GENERAL ACCESS iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului. Include pretul biletului 430 lei si comision de emitere 50 lei.

Toate biletele cumpărate între 10 ianuarie și 1 februarie vin la pachet cu un BILET GRATUIT la BUZZ HOUSE: THE MOVIE in reteaua CinemaCity*.  

  • VIP — 3 Days Pass + BILET GRATIS la BUZZ HOUSE: The Movie: 800 lei

Abonamentul VIP oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP. Include pretul biletului 750 lei si comision de emitere 50 lei.

Toate biletele cumparate intre 10 ianuarie si 1 februarie vin la pachet cu un BILET GRATUIT la BUZZ HOUSE: THE MOVIE in reteaua CinemaCity*.

Important: Organizatorul nu permite returul biletelor.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE