Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

BEACH, PLEASE! Festival 2024. Travis Scott vine în România, pentru prima dată

Beach, Please! este cel mai mare festival dedicat culturii urbane din Europa de Est. În 2024, festivalul are loc timp de 5 zile, între 10-14 iulie, în Costinești.

23/04/2024 , 15:23

Travis Scott vine la BEACH, PLEASE! Festival 2024

Rapperul Travis Scott vine în România, pentru prima dată. Artistul va concerta la BEACH, PLEASE! Festival 2024.

Travis Scott este cunoscut pentru albumele sale ASTROWORLD și JACKBOYS.

„Travis Scott este unul dintre cei mai mari artiști ai lumii și suntem extrem de onorați să reușim, într-un final, să îl aducem la festivalul nostru. Anul acesta va susține show-uri în doar două locații din Europa: Viena și Costinești. 

Discuțiile cu agenții săi au început încă din septembrie anul trecut. Este, de departe, cel mai scump artist din line-up-ul nostru” ,a declarat Andrei Șelaru (Selly), co-fondator al festivalului.

El a câștigat șase premii Grammy și un premiu Billboard. Printre cele mai cunoscute piese ale lui se numără: Sicko Mode, Goosebumps, Highest in the Room, Butterfly Effect.

Busculada mortală produsă în timpul festivalului Astroworld, Texas 2021

Pe 5 noiembrie 2021, aproximativ 50.000 de spectatori s-au reunit în NRG Park din Houston pentru a asista la un concert susţinut de Travis Scott, în momentul în care s-a produs o busculadă în urma căreia 10 persoane au decedat.

Din cauza lipsei de aer şi de spaţiu, unele dintre ele şi-au pierdut cunoştinţa şi au fost călcate în picioare de alţi spectatori.

În urma strigătelor de ajutor, organizatorii au aşteptat mai multe zeci de minute înainte de a opri concertul şi de a evacua zona în care se desfăşura concertul.

Printre victime s-a aflat şi un copil de nouă ani care a murit în acea busculadă, un incident în urma căruia aproximativ 100 de persoane au fost rănite.

Numeroase plângeri au fost depuse împotriva organizatorilor festivalului Astroworld, acuzaţi că nu au luat măsuri pentru a garanta siguranţa participanţilor.

Plângerile i-au vizat pe Travis Scott - prezent pe scenă în momentul tragediei -, pe promotorii spectacolului, administratorii spaţiului în care s-a desfăşurat concertul şi mai multe companii asociate cu organizarea evenimentului.

Plângerea susţine că Travis Scott "incitase deja la haos" în concerte anterioare şi îl acuză pe rapperul Drake că a contribuit la evenimente, întrucât a continuat să cânte în timp ce mulţimea "scăpase de sub control".

Potrivit altor relatări, Travis Scott a încetat să mai cânte când a văzut ce se întâmplă cu fanii aflaţi în apropiere de scenă.

Cântăreţul s-a declarat "absolut devastat" de cele întâmplate, potrivit Agerpres.

02/04/2024 , 22:25

Organizatorii au anunțat că prelungesc cu încă două zile festivalul, față de perioada inițială

Organizatorii festivalului au anunțat că prelungesc cu încă două zile festivalul, față de perioada inițială (3 zile, între 11-13 iulie), pentru că au mărit numărul de artiști prezenți pe scena de la malul mării.

Biletele deja achiziționate rămân valabile pentru 5 zile de festival.

”Ne vedem intre 10-14 iulie la Beach, Please! Pastram aceeasi energie, dar marim lineup-ul si amplificam distractia ca tu sa ai parte de cea mai tare experienta de festival!

Biletele sau abonamentele cumparate pana in prezent sunt valabile pentru toate cele 5 zile!”, au anunțat pe Facebook organizatorii Beach, Please! Festival.

Foarte mulți fani au criticat decizia organizatorilor de a prelungi festivalul cu încă două zile, motivând că deja și-au luat cazare pentru datele inițiale, iar în această perioadă biletele la pensiuni și hoteluri s-au scumpit.

Line-up artiști Beach, Please! Festival 2024. Wiz Khalifa vine în România

Anul acesta, vor urca pe scena: Travis Scott, Wiz Khalifa, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine, Trippie Redd, NLE Choppa, Gucci Mane, Rick Ross, City Morgue, Lil Pump SI MULTI ALTII.

Wiz Khalifa vine pentru prima oară în România, la festivalul care va avea loc în luna iulie, la Costinești.

Wiz Khalifa era așteptat în România și în anul 2023, la SAGA Festival, însă a anulat concertul, din cauza unor probleme de sănătate.

Organizatorii festivalului au plătit 2,5 milioane de dolari pentru a-l aduce pe Travis Scott pe scena BEACH, PLEASE! 2024. Ediția din acest an are un buget de 10,5 milioane de euro, potrivit mediafax.

Prețul biletelor la Beach, Please! Festival 2024

Biletele la Beach, Please! Festival pot fi achiziționate de pe site-ul https://bilete.beach-please.ro/.

Puteți cumpăra bilete, folosind codul de acces TSBP2024.

General Access — 5 Days Pass — SUB 25 ANI - ⚡️179 EUR - 895 lei

Biletul GENERAL ACCESS iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului. Include pretul biletului 169 EUR si comision de emitere 10 EUR. Acest bilet este destinat persoanelor care nu vor implini 25 ani pana la data evenimentului

General Access — 5 Days Pass — PESTE 25 ANI - ⚡️199 EUR - 995 lei

Biletul GENERAL ACCESS iti ofera acces in festival pe toata durata evenimentului. Include pretul biletului 189 EUR si comision de emitere 10 EUR. Acest bilet este destinat persoanelor care vor avea 25 ani impliniti la data evenimentului

VIP — 5 Days Pass - ⚡️329 EUR - 1645 lei

Abonamentul VIP oferă acces tip "skip-the-line” în zona de festival, posibilitatea de a privi show-ul de pe platforma VIP elevată, posibilitatea de rezervare a unei mese, toalete separate si baruri private pe platforma VIP. Include pretul biletului 319 EUR si comision de emitere 10 EUR.

Backstage Lounge (ULTRA VIP) — 5 Days Pass - ⚡️399 EUR - 1995 lei

Abonamentul “Backstage Lounge (Ultra VIP)” ofera acces ultra-fast lane (cel mai rapid culoar de acces din festival) si posibilitatea de a privi show-ul de pe Main Stage de la lounge-ul dedicat artistilor, alaturi de vedetele tale preferate! Lounge-ul este o platforma elevata, cu cea mai buna vedere catre Main Stage, cu baruri private si toalete dedicate. Abonamentul ofera, de asemenea, posibilitatea de a rezerva o masa in Lounge. Include pretul biletului 389 EUR si comision de emitere 10 EUR.

Camping Pass — 5 Days - ⚡️49 EUR - 245 lei

Spațiul de camping include: toalete și dușuri, acces securizat pe baza brățării, pază și supraveghere video, lockere si bar dedicat zonei de camping
Pentru a avea acces in zona de corturi AI NEVOIE DE BILET VALABIL LA FESTIVAL.
Include pretul biletului 39 EUR si comision de emitere 10 EUR.

Cort montat pentru 2 persoane — 5 Days - ⚡️110 EUR - 550 lei

Bucură-te de zona de camping și tot ce oferă festivalul fără grija cortului! Alege să stai într-unul dintre corturile noastre pentru două persoane deja montate, cu doar 20 de euro / noapte + taxe!
Atenție! Este necesar ca ambele persoane care vor sta în cort SA DETINA UN ABONAMENT DE 5 ZILE LA FESTIVAL și un CAMPING PASS!
Include prețul biletului de 100 EUR și taxa de emitere de 10 EUR.

UPGRADE: VIP —> Backstage Lounge (5 Days Pass) - ⚡️70 EUR - 350 lei

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la Backstage Lounge pentru participantii care au deja abonament VIP (5 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul VIP si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului. Include pretul biletului 60 EUR si comision de emitere 10 EUR.

UPGRADE: General Access —> VIP (5 Days Pass) - ⚡️150 EUR - 750 lei

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la VIP pentru participantii care au deja abonament General Access (5 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul General Acces si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului. Include pretul biletului 140 EUR si comision de emitere 10 EUR.

UPGRADE: General Access —> Backstage Lounge (5 Days Pass) - ⚡️220 EUR - 1100 lei

ATENTIE: ACESTA NU ESTE UN BILET, ci un UPGRADE la Backstage Lounge pentru participantii care au deja abonament General Access (5 Days Pass) achizitionat. La accesul in festival, participantul trebuie sa prezinte biletul General Acces si Upgrade-ul, numele trecut pe ambele trebuind sa corespunda cu documentul de identitate al participantului. Include pretul biletului 210 EUR si comision de emitere 10 EUR.

Important: Organizatorul nu permite returul biletelor.

Din motive de securitate, vârsta minimă de la care poți participa la Beach, Please! 2024 este 14 ani. Daca ai intre 14 si 15 ani este necesar sa vi insotit de un adult/tutore legal, atat minorul cat si insotitorul trebuie sa achite bilet.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE